Iadul peste România! Vezi avertismentul terifiant al meteorologilor!

Iadul peste România! Vezi avertismentul terifiant al meteorologilor!

Redactor Divahair.ro

Vești mai mult decât proaste de la meteorologi! Europa se va transforma într-un uriaș cuptor încins, din cauza unui val de aer fierbinte venit din deșertul Maghreb din nordul Africii. Acest val de caniculă va aduce temperaturi fără precedent pe bătrânul continent, țările cel mai afectate fiind Germania, Spania, Franța, Elveția, Belgia, Marea Britanie, Grecia și Italia. Temperaturile în țările menționate vor depăși pragul critic de 40 de grade la umbră.

Din păcate nici România nu va scăpa de aceste temperature infernale. ANM a făcut public un avertisment de caniculă severă din cauza valului deșertic maghrebian. Conform avertismentului ANM, Disconfortul termic va fi accentuat, iar în orele amiezii indicele temperatură-umezeală va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi în zonele de câmpie şi podiş. Doar izolat, în extremitatea de sud a ţării şi în Carpaţii Meridionali vor mai fi unele înnorări, averse şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 35 de grade. Și în Capitala, vremea va fi călduroasă și disconfortul termic accentuat. În orele amiezii indicele temperatură-umezeală va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi. Temperatura maximă va fi în jur de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea uşoare intensificări. Cantitățile de apă vor fi pe arii restrânse mai însemnate.

 

Articolul urmator
Cifre alarmante! Peste 4.500 cazuri lunare de violență domestică în România. Ce ne sfătuiește psihologul
Cifre alarmante! Peste 4.500 cazuri lunare de violență domestică în România. Ce ne sfătuiește psihologul
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.