Jojo, mărturie cutremurătoare: o cură de slăbire i-a deformat fața!

Jojo, mărturie cutremurătoare: o cură de slăbire i-a deformat fața!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

De curând, una dintre vedetele showbizului românesc, Cătălina Grama sau Jojo, după cum este cunoscută pe numele de ”scenă”, a dezvăluit pe Instagram  un fapt incredibil: maxilarul ei are o asimetrie destul de pronunțată, pe care o ascunde, de obicei, în poze.

catalina grama

Sursa foto: Instagram

După ce mulți au susținut că a făcut operație pentru a-și mări maxilarul, Jojo nu a mai suportat și a dezvăluit adevărul: fața ei este asimetrică, din cauza unei traume suferite în adolescență. Iar lovitura care i-a modificat maxilarul a fost cauzată de un leșin, consecință a curei de slăbire drastice pe care o ținea la acea vreme.

”Am leșinat, am căzut și m-am izbit puternic cu partea stangă a feței de ciment. Am avut un edem cerebral de toată frumusețea și am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru că am făcut și o spasmofilie extremă (îmi tremurau și mâinile și fața în același timp). Am rămas cu o asimetrie a feței (mandibula mai proeminentă pe partea stangă și un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat)”, a scris vedeta pe Instagram.

 

De-a lungul timpului a reușit să ascundă mica asimetrie a feței

În fotografiile sale, Jojo arată, de obicei, impecabil, dar asta se întâmplă pentru că se pozează de obicei pe ”partea bună” a feței. Totuși, dacă face o poză expunând partea stângă, se observă că maxilarul ei este mai proeminent.

jojo

Sursa foto: Instagram

”Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul. Oricum, de ce ți-ai mări maxilarul?!? Nu îmi fac mereu fotografiile pe “partea mea bună” pentru că m-am obișnuit cu asimetria asta în timp. Așadar, data viitoare când o să vi se pară că am folosit nu știu ce filtru ( pe care le folosesc, dar nu pentru asta), gândiți-vă că niciun om normal la cap nu și-ar mari maxilarele. M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celalalt nu, iar maxilarul e mai pronunțat pe partea stangă. Așa că... vedeți voi? E o chestiune de unghi, poziție și așa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu toții avem defecte mai mult sau mai puțin vizibile. Acesta este din păcate un defect pe care nu îl pot corecta”, a explicat Jojo pentru fanii ei de pe Instagram.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Doi tineri din Capitală s-au aruncat în fața autobuzului. Scenariile sunt similare, care este concluzia autorităților
Doi tineri din Capitală s-au aruncat în fața autobuzului. Scenariile sunt similare, care este concluzia autorităților
Stii sa faci fata stresului sau te lasi doborata?
Incepe quiz
Stii sa faci fata stresului sau te lasi doborata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.