Lotte van der Zee, fostă Miss Univers, a murit la 20 de ani

Lotte van der Zee, fostă Miss Univers, a murit la 20 de ani

Redactor Divahair.ro

Modelul Lotte van der Zee a murit cu o zi înainte de a împlini 20 de ani, în urma unui atac de cord. Părinții tinerei au declarat, pentru publicația LimBurger, că fiica lor a ieșit cu prietenii cu o seară înaintea decesului, iar când s-a întors, era „veselă și nu se plângea de niciun disconfort”. Dimineață, însă, a lipsit de la micul-dejun, așa că aceștia au mers în camera ei și au găsit-o în pat, spunând că se simte rău. Pentru că starea ei s-a deteriorat, aceasta a fost transportată de urgență la spital, iar aici, medicii au pus-o în comă indusă. Pentru că toate organele sale au început să îi cedeze, părinții au decis să o deconecteze de la aparate.

lotte van der zee

Sursa foto: Instagram.

Anunțul stării de sănătate a tinerei a fost făcut pe Instagram de părinții ei.

„Cu profundă tristețe vrem să vă informăm care este motivul pentru care Lotte a lipsit din spațiul public în ultimele zile. În urmă cu două zile, în timp ce eram în vacanță în Westendorf - Austria, Lotte a început să se simtă rău în timpul unei după-amiezi. O senzația care s-a complicat rapid cu un stop cardiac. A fost dusă la cel mai apropiat spital și pusă în comă, pentru a fi atent monitorizată”, au scris aceștia înainte ca fiica lor să moară.

Cauza infarctului nu este încă cunoscută, dar familia tinerei susține că vor fi efectuate teste, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Lotte a câștigat Miss Teen Univers 2017, iar de atunci a devenit un model cunoscut la nivel internațional.

Articolul urmator
A murit cea mai în vârstă femeie din România! Viorica Hogaș și-a luat adio de la cele lumești la vârsta de 108 ani
A murit cea mai în vârstă femeie din România! Viorica Hogaș și-a luat adio de la cele lumești la vârsta de 108 ani
Ce fel de fostă iubită ești?
Incepe quiz
Ce fel de fostă iubită ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.