Mărturisirile lui Cristi Chivu despre cea mai grea perioadă a vieții sale: „Au sunat-o pe soția mea să întrebe dacă ridicam mâna la ea”

Mărturisirile lui Cristi Chivu despre cea mai grea perioadă a vieții sale: „Au sunat-o pe soția mea să întrebe dacă ridicam mâna la ea”

Lorena Pintilie

Fostul fotbalist român Cristi Chivu a dezvăluit că a fost bănuit de colegii săi că ar fi fost violent cu soția lui, Adelina. Sportivul a vorbit deschis, într-un interviu acordat jurnaliștilor italieni, despre clipele dificile prin care a trecut după accidentarea la cap suferită în ianuarie 2010.

Cunoscutul fotbalist român a dat declarații despre perioada grea prin care a trecut după o accidentare gravă la cap, la începutul anului 2010. Fostul fundaș a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile, care i-a afectat puternic starea de sănătate fizică și psihică. Cristian Chivu (42 de ani) a fost nevoit să urmeze un tratament medicamentos cu efecte secundare puternice asupra comportamentului său.

Deși a trecut printr-o intervenție chirurgicală foarte grea, sportivul s-a întors repede pe teren. Acesta susține, însă, că i-a fost foarte dificil să dea tot ce e mai bun, dat fiind faptul că încă suferea de dureri extreme când depunea efort fizic. Cu toate acestea, nu a acceptat să renunțe.

David Popovici și-a donat medalia de aur copiilor bolnavi de cancer: „Cel mai important campionat este campionatul vieții”

Devastator era însă și că tratamentul îi afecta puternic comportamentul, fapt vizibil prin incidentele marcate de violență verbală și nervozitate. Aparent, acesta a fost și motivul care i-a determinat pe coechipierii săi de la Inter să o sune pe Adelina Chivu pentru a se asigura că soțul ei nu este violent cu ea.

Cristi Chivu și sotia lui

La două luni și jumătate de la accident m-am întors pe teren cu toate fricile mele. Sufeream când jucam. Toate lucrurile prin care am trecut după accident, cu toate medicamentele luate, m-au făcut să fac anumite lucruri care nu mă caracterizează. Cum ar fi gesturile obscene făcute după meciul de Cupă cu Roma, pumnul dat lui Marco Rossi, cearta cu Rafa Benitez. Nimeni nu știe că am luat niște medicamente care au înlăturat toate filtrele. Îmi aduc aminte, colegii mei au sunat-o pe soția mea acasă să o întrebe dacă totul este bine, dacă sunt agresiv acasă, dacă ridicam mâna la ea. Toate astea au o explicație. Dintoina (n.r. medicamentul luat). Trebuia să iau doar două luni, dar am luat timp de nouă luni”, a declarat Cristi Chivu pentru jurnaliștii italieni.

Cristi Chivu a povestit și despre momentul în care s-a accidentat. Acesta se declară recunoscător pentru faptul că a reușit să treacă peste nefericitul eveniment cu bine, dar a mărturisit că a traversat clipe extrem de dificile.

A fost ziua renașterii mele. Nu a fost deloc un moment ușor de gestionat. Am fost norocos. A fost foarte aproape, puteam să ajung să nu mai pot vorbi și să nu-mi mai mișc o parte a corpului. Zilele de convalescență, miile de întrebări pe care mi le-am pus, incertitudinile. Sunt norocos că sunt un om normal. Din fericire, încă sunt în viață”, a mai spus fostul fotbalist.

Cristi Chivu pe patul de spital

Cristian Eugen Chivu, născut pe data de 26 octombrie 1980, la Reșița, Caraș-Severin, cunoscut sub numele de Cristi Chivu, este un fost fotbalist român și actual antrenor al clubului de tineret ce aparține de Inter Milano.

Ca fundaș, și-a început cariera la clubul din orașul natal CSM Reșița, înainte de a se muta la FC Universitatea Craiova, în 1998, ulterior părăsind România un an mai târziu pentru a se alătura clubului neerlandez Ajax. Performanțele sale în calitate de căpitan al lui Ajax i-au garantat un transfer de 18 milioane de euro la AS Roma în 2003. Chivu a câștigat Coppa Italia în ultimele sale patru sezoane la Roma, urmând apoi să fie contractat de Internazionale, unde și-a petrecut restul carierei, până la retragerea din 2014.

Serena Williams este din nou însărcinată! A făcut marele anunț pe covorul roșu de la Met Gala

Adelina Elisei și Cristi Chivu s-au întâlnit în anul 2007, pe vremea când ea era prezentatoare la o televiziune din România, iar el era fotbalist la AS Roma. S-au văzut, s-au plăcut și a fost de ajuns! Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele după numai un an de iubire pasională. Cristi Chivu și Adelina Elisei s-au căsătorit în 2008, într-un cadru fastuos, la Palatul Știrbei din județul Bacău, avându-i ca nași pe Victor și Manuela Becali. Fostul fotbalist și ex-prezentatoarea TV au împreună doi copii, două fete mai exact, Natalia și Anastasia.

Deși stau departe de ochii lumii, încercând să fie discreți în ceea ce privește viața lor personală, Cristi Chivu a dezvăluit ce fel de relație are cu soția sa. Acesta a spus că este împlinit și se simte extrem de fericit alături de Adelina, adăugând că lucrul pe care și l-a dorit mereu a fost să se căsătorească și să aibă o familie fericită. Nu contenește să o laude pe soția lui, „motorul familiei”.

Cristi Chivu si fetele

În ciuda zvonurilor recente, Cristi și Adelina neagă toate poveștile negative despre relația lor. Ba, mai mult, cuplul a declarat că toate aceste „acuzații nefondate” i-au apropiat și mai tare. Relația celor doi se bazează pe iubire și respect, iar Cristi Chivu a demonstrat acest lucru prin interviurile acordate de-a lungul timpului. În luna iulie a acestui an sărbătoresc 15 ani de căsnicie.

 

Surse foto: Facebook - Adelina Chivu, Cristian Chivu 

Surse articol: As.ro

Articolul urmator
Tragedie și durere fără margini pentru un fotbalist faimos: soția sa a murit de cancer la doar trei luni de la nuntă. Chiar au fost împreună până moartea i-a despărțit
Tragedie și durere fără margini pentru un fotbalist faimos: soția sa a murit de cancer la doar trei luni de la nuntă. Chiar au fost împreună până moartea i-a despărțit
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.