De la sprâncene perfecte la un adevărat imperiu al frumuseții: Cum a ajuns celebră Anastasia Soare

De la sprâncene perfecte la un adevărat imperiu al frumuseții: Cum a ajuns celebră Anastasia Soare

Redactor Divahair.ro

Anastasia Soare (66 de ani) este una dintre cele mai bogate femei din lume și adesea apare în topurile realizate de revista Forbes, pentru că are o avere impresionantă, obținută cu multă muncă și sacrificii constante. Dar cine este, de fapt, femeia care a reușit să cucerească întreaga lume cu abilitățile sale unice în materie de frumusețe? Ce face ea atât de special încât vedete importante au ajuns să calce pragul saloanelor sale?

UPDATE 9 iunie 2023: În anul 2023, Anastasia Soare a fost prezentă în topul Celor mai bogate femei din America, la categoria celor care au reușit să se îmbogățească pe cont propriu. De această dată, ocupă locul 31, cu o avere netă de 790 de milioane de dolari. Și în acest an, a reușit să se situeze înaintea unor celebrități de seamă, precum Taylor Swift, Maddona, Beyonce, Barbra Streisand sau Serena Williams. 

Românca s-a făcut remarcată cu stilul său unic în lume de pensat, care le-a impresionat pe Oprah Winfrey, Naomi Campbell și Jennifer Lopez, care i-au devenit cliente fidele. Dar cum a început totul? În urmă cu peste trei decenii, Anastasia Soare nu și-a imaginat că va fi responsabilă de sprâncenele perfecte ale vedetelor de la Hollywood, dar visa să ajungă un nume cu rezonanță în lumea frumuseții. Își dorea o carieră în domeniu, așa că a părăsit România, plină de încredere, deși nu cunoștea limba engleză. S-a stabilit în Statele Unite ale Americii, alături de soțul ei de atunci și de fiica lor și a început să muncească pentru visul său. Acest episod decisiv a avut loc în 1989, când avea 32 de ani.

„Am vrut să fiu cea mai bună în ceea ce am făcut. Și am lucrat intens, am stat focusată, am fost foarte determinată de ajunge cea mai bună în ceea ce fac.”, mărturisea ea în trecut.

Anastasia Soare în Rimini, Italia, îmbrăcată în pantaloni negri, top alb și sacou alb

S-a angajat inițial ca estetician într-un salon de înfrumusețare din Beverly Hills, iar în timp a reușit să breveteze propria tehnică de modelare a sprâncenelor, în funcție de structura osoasă a feței. Interesant, nu?

„Am început cu Cindy Crawford. Cindy Crawford a fost prima celebritate pe care eu am întâlnit-o în 1990, lucram la un mic salon. Agenta ei a trimis-o şi atunci eram foarte nouă în Statele Unite, nu ştiam cine este Cindy Crawford. Când a venit zâmbind, m-a îmbrăţişat şi eu în mintea mea m-am gândit: este imposibil ca o femeie să fie atât de frumoasă.”, a povestit Anastasia Soare într-un interviu mai vechi.

De aici și până la deschiderea propriului salon a fost doar un pas. Acum, are mii de centre de înfrumusețare în toată lumea, inclusiv în România și se mândrește cu realizările sale.

„În 1989, când am ajuns în Los Angeles, aveam nevoie de un loc de munca, iar singura slujbă care nu cerea sa vorbești limba engleză era cea de estetician. Așa că am început să lucrez și mi-am dat seama că mulți oameni nu acordau atenție sprâncenelor.

În România, când făceai tratamente faciale îți schimbau și sprâncenele. Când eram în școală, profesorul meu de artă ne-a prezentat Golden Ratio. I-am spus proprietarei: „Trebuie să aranjăm sprâncene și îți promit că există o formulă matematică pentru a obține forma perfectă”. Evident, ea nu m-a crezut, așa că în 1992 am închiriat o cameră și am început să mă ocup de forma sprâncenelor, să fac masaje faciale și epilare. Am devenit foarte căutată și o mulțime de celebrități au confirmat că tehnica mea funcționa. Cindy Crawford, Naomi Campbell, Stephanie Seymour, toate supermodelele erau clientele mele și erau considerate cele mai frumoase femei din lume.

În 1997, am decis să deschid un salon în Beverly Hills. În acel moment nu existau produse pentru sprâncene, așa că am dezvoltat o linie specială. În 1999, le-am lansat în salon, iar în 2000, în 20 de magazine Nordstrom. Am avut nevoie de aproximativ zece ani pentru a convinge toată țara că sprâncenele sunt importante pentru look-ul unei persoane.”, povestea Anastasia Soare într-un interviu acordat pentru The Cut.

Anastasia Soare

Deși a cunoscut acest succes uriaș, nu a uitat niciodată de unde a plecat și se întoarce de fiecare dată cu drag pe meleagurile natale. Cea mai recentă vizită pe care a făcut-o în România a avut loc chiar la începutul lui iunie 2023, când mama ei a împlinit 89 de ani. A organizat o petrecere de pomină în Constanța și a publicat imagini de la eveniment pe rețelele sociale.

„La o vârstă fragedă, am văzut lumea prin prisma unei mame încrezătoare și muncitoare, care m-a făcut să cred că există oportunități nesfârșite. Sunt recunoscătoare pentru femeile puternice care m-au crescut și iată cele trei generații din familia mea. Pentru mama mea Victoria, ei i-am sărbătorit ziua de naștere❤️ La mulți ani mamă – Te iubim mult – La mulți ani!”, a scris vedeta pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia Soare (@anastasiasoare)

La petrecere a făcut furori și fiica sa, Norvina (Claudia, pe numele ei real), care îi calcă apăsat pe urme. Alături de cele trei doamne superbe au fost și vedete din România precum Antonia, Elena Gheorghe, Loredana Groza și Amalia Năstase.

---------

Știrea inițială

Revista Forbes a alcătuit și în 2019, ca în fiecare an, topul celor mai bogați oameni din lume. Nu mică ne-a fost uimirea să găsim în clasamentul celor mai bogate antreprenoare din America o româncă! Este vorba de nimeni alta decât Anastasia Soare, cunoscută internațional drept „regina sprâncenelor la Hollywood” și care, în ultimii 30 de ani, a reușit să își clădească un adevărat imperiu în lumea frumuseții.

Afacerista cu origini românești mutată la Los Angeles în anul 1989 avea, în 2019, o avere de 1,2 miliarde de dolari. Astfel, Anastasia Soare și al ei loc 21 în topul Forbes a reușit să ia fața unor celebrități de top precum femeia de afaceri Kylie Jenner (locul 23) – cea mai tânără miliardară din lume cu o avere de 1 miliard de dolari, Rihanna (locul 37), cu 600 de milioane de dolari, și Madonna (locul 39), cu 570 de milioane de dolari, creatoarea de modă Vera Wang (locul 45), cu 460 de milioane de dolari, Celine Dion (locul 46), cu 450 de milioane de dolari, Beyonce (locul 51), cu 400 de milioane de dolari, și jucătoarea de tenis Serena Williams, pe locul 80, cu 225 de milioane de dolari.

În topul 80 al celor mai bogate antreprenoare din America în 2019, primele trei locuri au fost ocupate de femeile de afaceri Diane Hendricks, în vârstă de 72 de ani, cu 7 miliarde de dolari, Meg Whithman, cu 3,8 miliarde de dolari, și Marian Ilitch, cu 3,7 miliarde de dolari. 

Surse foto: Getty, Instagram

Surse articol: ObservatornewsPerozLibertatea

Articolul urmator
Bucătăreasa din România care a inventat ciorba rădăuțeană a ajuns vedetă pe Netflix. Cornelia Dumitrescu a devenit faimoasă peste hotare la 77 de ani
Bucătăreasa din România care a inventat ciorba rădăuțeană a ajuns vedetă pe Netflix. Cornelia Dumitrescu a devenit faimoasă peste hotare la 77 de ani
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?
Incepe quiz
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.