Nick Gordon, fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston, a murit după o lungă bătălie cu drogurile

Nick Gordon, fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston, a murit după o lungă bătălie cu drogurile

Cristina Gherghina

Încă un deces zguduie Hollywood-ul! Blestemul care a urmărit-o pe Whitney Houston a făcut încă o victimă în rândul apropiaților săi. În prima zi din Noul An, rapper-ul Nick Gordon, fostul logodnic al fiicei celebrei cântărețe, a fost găsit în stare de inconștiență în camera sa de hotel din Orlando, Florida. Nicholas Bouler, pe numele său real, a fost transportat la spital, însă s-a stins din viață la scurt timp, anunță presa de peste ocean. 

Decesul a fost confirmat joi, 2 ianuarie, de avocatul rapper-ului, Joe S. Habachy.

nick gordon si bobbi kristina

Sursă foto: Pinterest

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauza morții, fără a oferi alte detalii. Cu toate acestea, există surse care susțin faptul că Nick Gordon a murit din cauza unei supradoze de droguri.

Nick Gordon a fost logodit cu Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston și a lui Bobby Brown, cu toate că rapper-ul îi era practic frate vitreg, el fiind crescut de la vârsta de 2 ani de celebra cântăreață după ce a rămas orfan. 

În 2012, Whitney Houston s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani, cântăreața fiind găsită fără suflare din cauza drogurilor chiar înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

La trei ani de la tragedie, mai exact pe 31 ianuarie 2015, fiica sa, Bobbi Kristina a fost găsită moartă, la numai 22 de ani, în aceleași circumstanțe precum mama sa. De vină, se pare, că a fost chiar Nick Gordon, cel care i-a oferit un acesteia un cocktail toxic, un amestec de cocaină și alcool, și care a cauzat decesul acesteia. 

În septembrie 2016, Nick Gordon a fost găsit vinovat pentru moartea logodnicei sale, cu toate că mereu a negat acest lucru, spunând chiar că a încercat să o ajute. 

În încercarea sa de a o resuscita, acesta ar fi băgat-o cu capul în apă rece, însă acest lucru nu a făcut decât să îi provoace leziuni cerebrale.

Surse foto: Instagram; Pinterest

Articolul urmator
Un bărbat din Constanța a murit după ce în spital i s-a administrat din greșeală insulină, deși nu avea diabet
Un bărbat din Constanța a murit după ce în spital i s-a administrat din greșeală insulină, deși nu avea diabet
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.