O companie de vinuri oferă jobul ideal! De ce calități ai nevoie pentru a-l obține

O companie de vinuri oferă jobul ideal! De ce calități ai nevoie pentru a-l obține

Roxana Dumitrica

Ţi-ai dorit vreodată să locuieşti într-un castel francez şi să fii plătită pentru asta, în timp ce faci poze şi porţi haine la modă? Oricât de incredibil ar suna, acum este posibil. O companie de vinuri caută Rose Influencer, o persoană cu experienţă în Social Media, care să le promoveze produsele pe Instagram. Influencerul va trebui să aibă impact asupra publicului său şi să sporească vânzările de vin.

Sursa foto: Instagram

Compania asigură o vacanţă luxoasă în regiunea Languedoc, cazare într-un castel şi suma de 10.000 de dolari. Pe parcursul celor 4 zile, cât durează excursia, norocoasa câştigătoare trebuie să se pozeze cu băutura în ipostaze cât mai glam, iar apoi să urce fotografiile pe Instagram.

Brandul nu pune accentul doar pe produs, ci contureză un stil de viață în jurul sofisticatei băuturi, motiv pentru care specialiştii în marketing au ales această metodă de promovare.

Oricine are peste 21 de ani poate participa, condiția de bază fiind aceea de a posta o fotografie pe Instagram, în care să eticheteze pagina oficială a companiei.  

Înscrierile se fac după data de 8 iunie, când este Ziua Internaţională a Vinului. Compania caută pe cineva cu abilități în domeniul fotografiei, care să surprindă cele mai reuşite cadre şi să aibă o personalitate puternică, dar și impact în mediul online.

Concursul se va încheia în septembrie, când compania va alege câștigătorul dintre cei 5 finalişti. Ultima probă va consta tot în postarea unei fotografii pe Instagram.

Joburile în social media sunt din ce în ce mai căutate şi dorite de tineri, iar brandurile din toată lumea folosesc ca strategie de marketing colaborarea cu influenceri. Dacă la început părea aproape ireal să faci bani stând pe Facebook sau pe Instagram, acum există persoane care câştigă milioane de dolari din asta.

Creatoarea brandului a apărut în numeroase emisiuni TV în care a vorbit despre acest stil de viaţă promovat. Consumatoarele acestui vin rose trebuie să se simtă ca nişte prinţese din poveste, într-o lume a fanteziei în care nu există limite.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
„Închinătorii la pisici și câini nu vor moșteni Împărăția Cerurilor!", afirmă preotul Matei Vulcănescu
„Închinătorii la pisici și câini nu vor moșteni Împărăția Cerurilor!", afirmă preotul Matei Vulcănescu
Care e jobul visurilor tale?
Incepe quiz
Care e jobul visurilor tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.