O nouă lovitură pentru muzica populară românească: Monica Pîrvulescu se luptă pentru viața sa, în urma unui accident teribil

O nouă lovitură pentru muzica populară românească: Monica Pîrvulescu se luptă pentru viața sa, în urma unui accident teribil

Cristina Gherghina

O mare tragedie zguduie lumea muzicii populare românești! Cântăreața de muzică populară, Monica Pîrvulescu, trece prin niște momente absolut cumplite. Artista se zbate între viață și moarte în urma unui accident petrecut în Turcia, în prezent aceasta aflându-se în stare gravă la un spital din Grecia!

Din păcate, medicii nu au vești foarte bune privind starea de sănătate a cântăreței. Aceasta prezintă facturi la coloana vertebrală, iar medicii sunt îngrijorați cu privire la recuperarea artistei. 

Monica Pirvulescu

Sursă foto: Facebook

Soțul artistei, Bogdan Pîrvulescu, a apelat la bunătatea și empatia oamenilor de pe social media și a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care a explicat motivul acestui strigăt de ajutor: asigurarea medicală nu poate acoperi nici costul uriaș al operație, nici cheltuielile spitalicești. 

„Eu, Bogdan Pirvulescu, si Iubita mea soție Monica Pirvulescu, mama celor trei copii ai mei Roberto 15 ani, Irina 12 ani și Eva 9 luni trecem prin cea mai grea situație prin care poate trece o familie.

Suntem in Grecia, unde Monica a avut un accident si are coloana facturată, suntem in spital iar asigurarea nu acoperă costurile operației si a spitalizarii, iar copiii sunt in țară si încă nu au aflat de acest necaz. Ne așteaptă o perioadă foarte grea (transportul in țară cu o mașină in care sa poată sta cat mai comod si o perioadă de cateva luni de recuperare), dupa care sperăm sa se faca bine .

Va rugăm din inimă să ne ajutați cum puteti si cu ce puteți, voi cei care ne cunoașteți și voi care puteți. Avem mare nevoie. Va suntem recunoscători… Si haideți sa ne rugăm toți pentru sănătatea ei. Cei care doriți sa donați o sumă de bani (fiecare cât poate) avem doua conturi bancare (RO23 RNCB 0318 0687 4317 0001 cont lei sau RO82 RNCB 0318 0687 4317 0006 cont euro PIRVULESCU PETRICA BOGDAN ) sau puteți dona acestor persoane (Gogosanu Tavi, Raluca Baloi, Claudia Mandras, Adela Goga, Izabela Pirvuletu, Ara Luță) care vor sa ne ajute.

Ne este foarte greu sa vă cerem ajutorul… dar suntem intr-o situatie foarte grea si avem nevoie de voi. Va multumim din suflet” a scris Bogan Pîrvulescu pe pagina sa de Facebook. 

De asemenea, Monica Pîrvulescu va avea nevoie de o mașină specială care să asigure transportul artistei în România în condiții sigure. Vor urma apoi câteva luni de recuperare care o vor ajuta pe Monica să se refacă după acest teribil moment din viața sa. 

Articolul urmator
Cinematografia românească în doliu! Adina Cristescu s-a stins din viață, la numai 56 de ani
Cinematografia românească în doliu! Adina Cristescu s-a stins din viață, la numai 56 de ani
Ce melodie romaneasca se potriveste stilului tau?
Incepe quiz
Ce melodie romaneasca se potriveste stilului tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.