A renunțat la burlăcie la vârsta a doua și trăiește cei mai frumoși ani! Ce spune Gheorghe Gheorghiu despre viața lui de acum

A renunțat la burlăcie la vârsta a doua și trăiește cei mai frumoși ani! Ce spune Gheorghe Gheorghiu despre viața lui de acum

Redactor Divahair.ro

Ale tinereții valuri au trecut, iar Gheorghe Gheorghiu s-a așezat la casa lui cu o femeie în care are încredere oarbă. Se cunosc de mulți ani și au decis să își unească desitinele pentru a trăi tot restul vieții împreună.

UPDATE 4 septembrie 2023: Chiar dacă anii au trecut, viața lui Gheorghe Gheorghiu nu s-a schimbat prea mult. Este în continuare activ din punct de vedere profesional și călătorește des, iar drumul America-România a devenit o obișnuință pentru el și soție. Locuiesc acolo, dar nu reușesc să stea departe de România prea mult, așa că preferă să îmbine traiul de peste ocean cu traiul de pe meleagurile natale.

Într-un interviu acordat pentru publicația Cancan, artistul a povestit cum arată viața sa în prezent, ce mai face și ce are de gând să facă în viitor. Deși a stat o vreme departe de soție, care se ocupă de afacerile sale în America, nu se plânge de singurătate, pentru că nu a stat o clipă degeaba. Ajuns la 69 de ani, nu se vede renunțând curând la muzică și încă susține numeroase concerte, atât în țară, cât și în afară. Iată ce dezvăluiri a făcut la final de vară, după o perioadă plină cu de toate:

„Sunt la mare, încă avem evenimente. Voi mai sta în țară până pe 4 octombrie. Asta-i situația, nu avem ce face. Peste câteva zile va veni însă și soția în România. Aici am amintirile, aici mi-am desăvârșit cariera, aici am oamenii pe care-i cunosc. Am și-n America, e adevărat, dar nu se compară. Am o mulțime de prieteni artiști aici, nașii, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Romică Țociu, Cornel Palade.”

Cei doi parteneri au luat în calcul și o întoarcere definitivă în România, dar acesta este un plan ce ține de viitorul îndepărtat, căci momentan nu pot renunța la viața pe care o au acolo. Femeia pe care o iubește nu are de gând să abandoneze afacerea care îi merge bine și nici el nu poate renunța la concertele pe care le susține pentru comunitatea de români de acolo. Totul este așezat perfect în momentul de față, căci și fiica sa locuiește tot în America, unde s-a făcut remarcată ca designer vestimentar.

„Ne gândim la asta, o să vedem. Dar să venim împreună. Deocamdată soția are restaurantul la New York, care merge foarte bine. Și nu poate. Are clientela sa. Eu am și acum apartamentul în care am locuit 30 de ani. Niciodată nu m-am gândit să-l vând. Îmi place să mă duc în America, dar nu să stau doar acolo. N-aș putea să părăsesc România definitiv. Eu am dublă cetățenie, română-americană. Am evenimente, vin aici, mai plec acolo, iar mă întorc.(...) În America eu cânt doar pentru românii din comunitate.”, a mai spus Gheorghe Gheorghiu pentru aceeași sursă.

Și cine ar fi crezut că un om trecut de prima tinerețe va iubi din nou ca un adolescent? Iată ce a răspuns când a fost întrebat dacă a stat vreodată într-o relație în care nu a existat dragoste: „Nu. Mereu am iubit, am fost îndrăgostit. Ca și acum.”

Cântărețul a dezvăluit și secretul căsniciei sale care pare să meargă perfect:

„Încrederea e de bază într-o relație, mai ales într-o căsnicie. Important e ca ambii să aibă treabă și să nu aibă timp să se gândească la tot felul de porcării. Când nu ai ce face, încep să-ți încolțească în minte tot felul de prostii.”

În plan personal îi merge bine, în plan profesional reușește să se mențină la înălțime, dar problemele medicale îi dau bătăi de cap din când în când. În cadrul aceluiași interviu, Gheorghe Gheorghiu a mărturisit că ar avea nevoie de o pauză, doar că nu și-o poate lua acum pentru că are multe contracte de onorat. Ba mai mult, a răspuns și la întrebarea „Cât timp vă mai vedeți pe scenă?”.

„Până când se poate, nu mi-am propus o retragere la un moment dat. Mergem înainte, ne luptăm cu viața. Am ceva probleme cu vocea. Cred că de la efort sau de la băuturile reci, mi-au fost afectate corzile vocale. Dar îmi voi reveni. Trebuie o pauză vocală, mai ales dacă ai corzile vocale afectate. O să fac asta, deocamdată nu mi-am permis.”, a mai declarat Gheorghe Gheorghiu.

UPDATE 11 aprilie 2023: Gheorghe Gheorghiu a fost de curând pe Muntele Athos împreună cu un grup restrâns de prieteni, într-o călătorie pentru purificarea sufletului. Potrivit artistului, aceasta nu este prima lui vizită pe Muntele Sfânt, dar cu siguranță a fost prima dată când emoțiile l-au copleșit atunci când a călcat pe pământul sfânt. Deși nu i-a fost deloc ușor să ajungă pe Muntele Sfânt, artistul a mărturisit că experiența a meritat din plin și l-a schimbat pe deplin.

Artistul a spus că și-a dorit de ceva vreme să pășească din nou pe pământul sacru de pe Muntele Athos, având în vedere încărcătura emoțională pe care o resimte orice om când ajunge acolo, iar ultima lui călătorie i-a adus într-un final liniștea de care avea nevoie. „Nu e ușor să te duci pe Muntele Athos, dar fiind înconjurat de câțiva prieteni am trecut peste greutăți. Am fost 12 persoane de la Piatra Neamț, plus un părinte, plus alți prieteni de acolo. Eu am mai fost acum 4 sau 3 ani, nu chiar în aceeași echipă, dar echipele le mai schimbăm. A fost frumos, ne-am întors mai curați, mai liniștiți”, a povestit Gheorghe Gheorghiu.

Gheorghe Gheroghiu pe Muntele Athos împreună cu un grup de prieteni

Gheorghe Gheorghiu a vorbit și despre experiența sa mai puțin fericită de pe muntele Athos, legată de moartea părintelui Iulian Prodromitul, duhovnicul lui Gigi Becali. Călugărul s-a stins din viață chiar în ziua în care artistul a ajuns acolo. Alături de el s-a rugat pentru sufletul părintelui și Gigi Becali, care a plecat de urgență la locul sfânt când a aflat de moartea duhovnicului său.

S-a întâmplat ca în ziua în care am ajuns noi a murit părintele duhovnic Iulian și am participat la înmormântare și m-am întâlnit și cu domnul Becali. Era duhovnicul dânsului și am mai schimbat niște păreri. Am mai vorbit despre una, despre alta. Nu știți cât a plâns. Nu îi venea să creadă. Nu s-a oprit din plâns cât a stat acolo. Este foarte credincios. Pentru dânsul a fost un moment foarte trist. Mi-am dat seama că a fost afectat”, a mai spus artistul.

Vedeta spune că a stat de vorbă inclusiv cu omul de afaceri Gigi Becali, după slujba de înmormântare a preotului, și au discutat despre curățarea sufletului și beneficiile unui astfel de pelerinaj. „Aici vii să te cureți”, a spus artistul. „Nu e ok să mergi pe Muntele Athos ca un turist, nu are niciun sens! Acolo mergi ca să te rogi, să te conectezi cu Dumnezeu”, a mai adăugat acesta.

Gheorghe Gheorghiu aprinde lumânări într-o biserică de pe Muntele Athos

-----

UPDATE 5 AUGUST: Gheorghe Gheorghiu a anunțat data nunții! Îndrăgitul artist se însoară cu partenera lui, Gabriela, pe care a cerut-o de soție anul trecut. Cei doi pus la punct toate detaliile și sunt pregătiți să facă pasul cel mare în relația lor.

Frumosul eveniment va avea loc în America și va fi unul grandios, după cum spune cântărețul, care a trimis deja invitațiile la peste 1 000 de persoane apropiate. Partenera lui, Gabriela Băncescu, este una dintre cele mai respectate afaceriste din comunitatea de români din New York și trăiește peste ocean de ani de zile, la fel ca artistul.

"Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani", a declarat solistul, la Antena Stars.

Cu toate că ceremonia va avea loc în America, specificul va fi unul românesc, iar Gheorghe Gheorghiu nu vrea să rateze nicio tradiție. El mărturisește că și-ar fi dorit, totuși, ca nunta să fie ceva mai restrânsă, însă se bucură că vor avea parte de mulți oameni dragi în această zi specială. Viitoarea lui soție s-a ocupat de toate pregătirile și este vorba despre multe planificări, având în vedere numărul impresionant de participanți.

"Am emoții că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații la câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mi mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă", a dezvăluit el.

Ani de-a rândul a cucerit inimile româncelor și nu puține au fost cele ce au încercat să-i intre în grații. Totuși, se pare că Gheorghe Gheorghiu nu a simțit nevoia să facă pasul cel mare până anul acesta.

Dragostea nu ține cont de vârstă și, așa cum spune chiar artistul, vine o vreme când fiecare bărbat serios trebuie să se așeze la casa lui. Ei bine, se pare că lui Gheorghe Gheorghiu îi vor suna clopotele de nuntă în viitorul apropiat, după ce acesta și-a cerut în căsătorie partenera de viață. Marele pas a fost făcut în Ajunul Crăciunului, după cum a mărturisit chiar vedeta; și-au ales deja și nașii de cununie, Maria Dragomirescu și soțul ei fiind cei ce le vor deveni părinți spirituali.

La cei 67 de ani ai săi trăiește o poveste de dragoste minunată, pe care vrea să o onoreze și în fața altarului. Se cunoaște cu partenera sa de viață de mai bine de 30 de ani și au avut mereu o chimie, care pe parcus s-a transformat într-o poveste frumoasă.

De ce vi se pare că este așa un mare șoc? Am realizat că vine o vreme când orice bărbat serios trebuie să se așeze la casa lui. Deocamdată mă așez la casa ei. Sunt la New York acum. Ne-am cunoscut acum 30 de ani”, a spus artistul într-o emisiune TV.

Se pare că toată lumea a primit cu zâmbetul pe buze vestea, inclusiv fiica artistului, Andra (32 de ani), stabilită de ani buni peste ocean. “Inevitabil urmează și nunta. Nu știu dacă o să facem chestii cum fac adolescenții, cu rochie de mireasă, dar o să facem o petrecere frumoasă și o să ne îmbrăcăm civilizat. Ea din căsnicia precentă are un băiat și o fată. Ea e studentă la medicină, el manager la restaurant. Andra, fiica mea, s-a bucurat. Mi-a zis că trebuie să fie cineva care să aibă grijă de mine, pentru că noi ne vedem rar”, a completat artistul.

Gheorghe Gheorghiu s-a iubit vreme de patru ani cu o altă figură cunoscută din showbiz-ul românesc. El și Anca Țurcașiu au format unul din cele mai iubite cupluri ale anilor ’90, cu toate că exista o diferență de vârstă de 16 ani între cei doi.

Surse foto: Facebook - Gheroghe Gheroghiu

Surse articol: Spy News - Antena StarsCancan, okmagazine.ro, impact.ro, spynews.ro.

Articolul urmator
Tânărul care duce tradiția românească mai departe. Povestea uimitoare a lui Andrei, care țese covoare la război de când avea 12 ani
Tânărul care duce tradiția românească mai departe. Povestea uimitoare a lui Andrei, care țese covoare la război de când avea 12 ani
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!
Incepe quiz
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.