Salariul fabulos pe care Mihai Bendeac îl câștigă la Antena 1. Unde se duc toți banii actorului, lună de lună

Salariul fabulos pe care Mihai Bendeac îl câștigă la Antena 1. Unde se duc toți banii actorului, lună de lună

Cristina Gherghina

Toată lumea îl știe pe excentricul și nonconformistul Mihai Bendeac, fie din aparițiile de la televizor, fie din piesele de teatru, dar prea puțini au aflat cât câștigă, de fapt, actorul în urma aparițiilor sale televizate. Asta până când s-a aflat din greșeală din declarația de avere a tatălui său, care, în calitate de inspector la Agenția Domeniilor Statului, a trebuit să facă astfel de informații publice. Din declarația depusă reiese faptul că Mihai Bendeac încasează cel puțin 7.000 de euro pe lună.

Conform declarație de avere a lui Dănuț Bendeac, depusă în 2016, reiese faptul că Mihai Bendeac i-a făcut tatălui său un cadou în valoare de 365.000 de lei ( peste 81.000 de euro), bani care provin din contracte de drepturi de autor ale actorului. Banii au fost imediat virați într-un depozit deschis la o bancă din Capitală, potrivit cancan.ro.

beandeac iumor

Sursă foto: Facebook

De asemenea, tatăl actorului apare ca proprietar a trei autoturisme de lux, deși Mihai Bendeac este surprins de obicei conducându-le. Actorul a fost "generos" și cu mama sa, Emilia, pe numele căreia a trecut un apartament și o vilă din sectorul 3.

Bendeac are un motiv bun pentru care le încredințează banii părinților. Din spusele sale, nu este foarte grijuliu când vine vorba de bani sau documente, așa că părinții săi au grijă de ele în locul său. Varianta transferului este cea pe care actorul a considerat-o ca fiind cea mai sigură.

Pierde frecvent lucrurile personale

”Părinţii mei se ocupă de gestionarea veniturilor mele, în exclusivitate. Am un card, pe care îl pierd la fiecare două luni, tata având mereu altul de rezervă, card pe care tata, din când în când îmi pune nişte bani”, a povestit actorul, completând: ”Pierd lucruri. Dacă îmi dai un ac şi mă laşi trei minute, l-am făcut dispărut. Nu pot să umblu cu buletinul sau cu permisul de conducere la mine, pentru că le pierd. Am doar nişte copii în maşină. Când văd acte, îmi transpiră palmele”.

Deși lumea se așteaptă ca Mihai Bendeac să fie cel mai bine plătit jurat de la iUmor, se pare că cel care este cel mai avantajat la bani este, de fapt, Cheloo.  Lună de lună, artistul încasează nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Cât câștigă un lucrător comercial în România? Ce salarii au oamenii care pun produsele la raft și nu numai
Cât câștigă un lucrător comercial în România? Ce salarii au oamenii care pun produsele la raft și nu numai
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.