Schimbare uriașă: Horia Brenciu pleacă de la Antena 1 și revine la Vocea României!

Schimbare uriașă: Horia Brenciu pleacă de la Antena 1 și revine la Vocea României!

Redactor Divahair.ro

UPDATE 17 iulie 2023: Se pare că asistăm din nou la o tranziție uriașă în televiziune! Mult îndrăgitul Horia Brenciu revine la prima lui iubire de la ProTv, direct pe scaunul de jurat la "Vocea României"! Ei bine, da, se pare că nu a putut sta departe prea mult timp de acest format care i-a adus atâtea victorii și reușite. 

Dar asta nu este tot! "Bomba" zilei vine chiar de la artist, care a spus că nu va sta singur pe scaunul de jurat, ci îi va da o "lovitură sub centură" lui Smiley. Horia Brenciu a declarat pentru TvMania că va juriza alături de Theo Rose, partenera lui Smiley din sezonul anterior. 

"Eu singur?! Niciodată! Viața mi-a arătat că alături de prieteni e mai bine să împarți și muzica, și scena, și… podcasturile. Voi fi alături de Teodora Maria Diaconu aka Theo Rose! Asta înseamnă că voi fi alături și de Sasha, fiul ei! Și de tatăl, Anghel Damian! În fine, alături de tot Clanul… ", a spus Horia Brenciu în urmă cu scurt timp! 

Fanii Vocea României au fost șocați să afle, astăzi, de marea schimbare care va avea loc în sezonul 9 al emisiunii: Horia Brenciu revine, alături de Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă în echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor.

Doi concurenți din echipa sa, Julie Mayaya și Mihai Chițu, au câștigat trofeul Vocea României, iar acum Horia Brenciu se întoarce plin de emoții în show, la cinci ani după ce a părăsit echipa, “dar gata de lupta pentru cei mai buni concurenți și cu speranța câștigării celui de-al treilea titlu.

”Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu.”, a declarat Horia Brenciu.

Va fi o luptă aprigă pentru trofeu în sezonul 9! Irina, Smiley și Tudor pleacă și ei la drum cu gânduri învingătoare și cu dorința de a avea în echipă câștigătorul Vocea României.

Întrebarea din mintea tuturor, însă, este aceeași: ce s-a întâmplat cu Andra Măruță și de ce a fost înlocuită cu Horia Brenciu? A fost dată afară sau a fost alegerea ei să plece?

Articolul urmator
Ce amendă riscă românii care își abandonează animalele de companie
Ce amendă riscă românii care își abandonează animalele de companie
Asculți de vocea inimii sau de vocea minții?
Incepe quiz
Asculți de vocea inimii sau de vocea minții?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.