Schimbări la Facebook: toate conturile vor fi afectate

Schimbări la Facebook: toate conturile vor fi afectate

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Astăzi, Mark Zuckerberg a făcut cunoscute publicului larg noile modificări pe care dorește să le aibă platforma de socializare pe care el o conduce. Bărbatul a subliniat viziunea și principiile Facebook, în jurul construirii unei platforme de mesagerie și de socializare axată pe confidențialitate:

pagina Facebook

Interacțiuni private. Oamenii ar trebui să aibă locuri simple, intime, sigure, în care să aibă un control clar asupra comunicării și să aibă încredere că nimeni altcineva nu poate accesa ceea ce împărtășesc.

Criptare. Conversațiile personale ale oamenilor ar trebui să fie sigure. Criptarea end-to-end împiedică pe oricine - inclusiv pe noi - să vadă ce împărtășesc oamenii atunci când folosesc serviciile noastre.

Reducerea permanenței. Oamenii ar trebui să fie confortabili să fie ei înșiși, și nu ar trebui să își facă griji că lucrurile postate se vor întoarce împotriva lor mai târziu. Deci, nu vom păstra mesaje sau Stories mai mult decât este necesar pentru a furniza serviciul sau mai mult decât oamenii intenționează să fie.

Siguranță. Oamenii ar trebui să se aștepte ca noi să facem tot ce ne stă în putință pentru a le menține în siguranța în timp ce utilizează serviciile noastre, în limitele a ceea ce este posibil într-un serviciu criptat.

Interoperabilitate. Oamenii ar trebui să poată utiliza oricare dintre aplicațiile noastre pentru a ajunge la prietenii lor și ar trebui să poată comunica cu ușurință și în siguranță prin intermediul rețelelor.

Stocarea în siguranță a datelor. Oamenii ar trebui să se aștepte ca în țările care nu respectă drepturile omului, precum confidențialitatea și libertatea de exprimare, să nu păstrăm informațiile sensibile, pentru a proteja datele, să nu fie accesate de oameni pe mâna cărora nu ar trebui să ajungă.

Întreaga echipă Facebook lucrează cu experți din diferite medii pentru implementarea promisiunilor de mai sus, în speranța că vor reuși să ducă la bun rezultat împlinirea acestora. Vezi aici postarea originală a lui Mark Zuckerberg.

 

Articolul urmator
Noi acuzații pentru părintele Visarion Alexa. De la hărțuire sexuală a trecut la hărțuire psihologică?
Noi acuzații pentru părintele Visarion Alexa. De la hărțuire sexuală a trecut la hărțuire psihologică?
Ce spune lista ta de prieteni de pe facebook despre tine?
Incepe quiz
Ce spune lista ta de prieteni de pe facebook despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.