Sfârșit tragic pentru un tânăr actor! Raphaël Coleman a murit fulgerător, la 25 de ani

Sfârșit tragic pentru un tânăr actor! Raphaël Coleman a murit fulgerător, la 25 de ani

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Unul dintre tinerii actori de la Hollywood s-a stins din viață, la numai 25 de ani. Raphaël Coleman, căci despre el este vorba, a murit fulgerător la scurt timp după ce fusese la jogging. Decesul șocant i-a fost confirmat de către mama sa și tatăl lui vitreg.

Carsten Jensen, tatăl său vitreg, a anunțat prin intermediul Facebook că Raphaël a murit vineri, 6 februarie, după ce s-a prăbușit în timp ce alerga și nu a putut fi resuscitat. Tânărul actor u avea „probleme de sănătate anterioare” când a murit, a spus domnul Jensen.

Raphaël a jucat în ”Nanny McPhee” rolul lui Eric Brown în 2005 și a mai jucat roluri în „Alive”, „Edward Turmoil” și „The Fourth Kind”.

Mama sa Liz a confirmat și ea vineri tragica veste, spunând că a murit „făcând ceea ce i-a plăcut” și menționând faptul că acesta a fost activist cu Extinction Rebellion în ultimii ani ai vieții sale, câștigându-și porecla Iggy Fox în cadrul grupului.
Liz a scris: „Odihnește-te în pace, iubitul meu fiu Raphael Coleman, alias Iggy Fox. A murit făcând ceea ce iubește, muncind pentru cea mai nobilă cauză dintre toate. Familia lui nu putea fi mai mândră de el.

„Să sărbătorim tot ce a obținut în scurta sa viață și să-i prețuim moștenirea.” Domnul Jensen, care este căsătorit cu mama lui Raphaël Liz, a spus că băiatul a dorit să se facă om de știință.

El a scris: "Nu te voi uita niciodată, spunem într-un salut de rămas bun pentru morți. Dar când este propriul tău copil, sunt genele tale, întregul tău corp, ceva mai mare decât cuvântul I, care refuză pentru totdeauna să accepte judecata morții .

"Raph nu a fost copilul meu, chiar dacă am fost aproape de el. Dar o pot simți eu. O văd în ochii mamei sale și o aud în vocea ei, pierderea ireversibilă a celui mai prețios lucru din viață. "
Domnul Jenson a declarat că Raphaël a condus conturile de socializare ale Extinției Rebellion și a fost arestat „din nou și din nou” la proteste.

Liz a postat și un alt omagiu adus fiului său sâmbătă.

Ea a scris pe Twitter: "RIP Iggy Fox, aka Raphael Coleman. Știa că toți suntem deja în Rai, chiar aici, pe Pământ".

Articolul urmator
Ce tragedie! Valentina a murit lângă fetița ei de șase ani, după un accident provocat de o agentă de poliție
Ce tragedie! Valentina a murit lângă fetița ei de șase ani, după un accident provocat de o agentă de poliție
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.