Surpriză uriașă! Atleta Monica Iagăr, fosta soție a lui Cosmin Cernat, e gravidă la 46 de ani!

Surpriză uriașă! Atleta Monica Iagăr, fosta soție a lui Cosmin Cernat, e gravidă la 46 de ani!

Redactor Divahair.ro

UPDATE: Monica Iagăr a născut! Cel de-al treilea copil, un băiețel, s-a născut perfect sănătos! Fosta mare atletă a României a ales un nume cu semnificație religioasă pentru copil - Efrem. „Binecuvântat sa fii, Efrem si bine ai venit la noi acasă . Mami și tati și surorile, te iubesc !!” - a fost mesajul simplu dar emoționant postat de proaspăta mămică pe contul ei de socializare.

xxx

Una dintre cele mai iubite și mai respectate femei din România va deveni mamă pentru a treia oară, la 46 de ani! Marea sportivă Monica Iagăr va naște în viitorul apropiat, fiind deja însărcinată în 8 luni.

Sursa foto Facebook

Tatăl copilului este Cristi Neacșu, fost campion la judo, alături de care fosta atletă trăiește de ceva vrmee o frumoasă poeste de dragoste. Monica Iagăr mai are două fiice din căsnicia cu Cosmin Cernat, de care a divorțat în 2009: Maya (10 ani) și Ayana (16 ani).

Monica a mărturisit într-un interviu recent realizat cu ocazia Campaniei inițiată de Asociația ”Și eu am dreptul să fiu părinte”, susținută de Primăria Capitalei prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București. că-și mai dorea foarte mult încă un copil: ”Mă numesc Monica Iagăr, cred că toată lumea mă știe ca sportivă, dar am venit aici să vă povestesc despre ce am făcut și fac mai departe pentru a deveni mamă. Probabil că se știe că am două fetițe, și atunci când ai două fetițe, vrei și un băiat. Nu contează vârsta, am 46 de ani și cred că vârsta este cea mai mică poblemă, cel puțin pentru mine. O să spuneți «da, este sportivă»”, dar nu înseamnă că dacă sunt sportivă, sunt și sănătoasă. O luptă care durează de doi ani și sper să fie cu succes. ”m pierdut o sarcină în patru luni și era așa, am zis ok, ca la olimpiadă, lasă că mai mergem săptămâna viitoare, mai concurăm, mai vedem ce facem. Probabil că sunt momente în care cazi și de-a lungul acestor ani, sunt femei care renunță. Nu ai voie să renunți, eu am încercat, până să ajung la o formă finală. Am încercat toți doctorii din București.”.

 

Surse foto: Pixabay, Facebook

Articolul urmator
Tânărul care duce tradiția românească mai departe. Povestea uimitoare a lui Andrei, care țese covoare la război de când avea 12 ani
Tânărul care duce tradiția românească mai departe. Povestea uimitoare a lui Andrei, care țese covoare la război de când avea 12 ani
Cam ce fel de sotie ai fi tu?
Incepe quiz
Cam ce fel de sotie ai fi tu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.