Tăticul de nota 10. A învățat să-i facă perfect codițele fiicei lui, iar acum le predă și altor părinți

Tăticul de nota 10. A învățat să-i facă perfect codițele fiicei lui, iar acum le predă și altor părinți

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Greg Wickherst nu este un tătic ca oricare altul. Își crește singur fiica, pe micuța Izzy, și o iubește atât de tare, încât a învățat lucruri pe care numai mamele au răbdare să le facă, cum ar fi să-i împletească fetiței codițele și să-i aranjeze părul în tot felul de zulufi complicați. Ba chiar a întrecut orice mămică, făcând în părul micuței adevărate opere de artă, de care fetița este foarte mândră. Ca un adevărat hairstylist, Greg a început să instruiască alți tați cum să-și încânte fetițele cu cele mai sofisticate coafuri de copii.

Tăticul se pricepe să aranjeze părul micuței în zeci de feluri

 

I-a luat ore întregi de muncă pentru a deprinde atâtea moduri de a împleti codițe, de a face bucle și cârlionți, de a da pletelor micuței un aspect de păr de păpușă. Și-a procurat tot felul de clame, bureți de păr, agrafe și s-a pus pe treabă. I-a împletit părul lui Izzy în fel și chip încă de când micuța avea doi ani.

După atâtea strădanii, Greg a primit de la părinții uimiți de talentul său titlul binemeritat de Hair Dad (Tatăl Părului, sau al coafurilor, mai precis). „După ce i-am făcut prima dată un coc franțuzesc, s-a uitat în oglindă și mi-a spus: «Ai făcut treabă bună, tati!» Aceea a fost prima oară când fiica mea a fost mândră de mine”, mărturisește tăticul.

Greg a învățat elemente de bază în hairstyling

Greg nu s-a apucat de această muncă extrem de complicată pentru mulți alți tați înainte de a lua câteva lecții de aranjare a părului. „Fiind tată singur, a fost o provocare pentru mine să-i aranjez părul. Prima oară abia reușeam să i-l prind în coadă de cal”, își amintește Greg.

Împletirea părului a reprezentat o modalitate grozavă de întărire a relației tată-fiică. Fetița a inventat chiar câteva coafuri inedite, precum „cocul în bule”. 

Îi învață și pe alți părinți cum să aranjeze părul fetițelor

Acest lucru îl face foarte mândru pe tătic, mai ales că toți părinții se minunează de răbdarea și talentul său. Îi place să iasă cu Izzy în oraș, cu părul aranjat în moduri savante și să asculte femeile cum se entuziasmează: „O, ce frumos! Mămica ta a făcut asta?” Lui Greg i se umple inima când Izzy spune cu mândrie: „Nu, tăticul meu!”

greg si izzy

Sursa foto: Facebook

„Nu înseamnă că sunt perfect, nu este vorba despre o competiție, este vorba de a fi alături de fiica mea. Este o modalitate prin care o fac să se simtă încrezătoare și mândră”, spune tăticul haistylist.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Doliu în familia lui Adrian Mutu! Mama celebrului fotbalist s-a stins din viață la 71 de ani
Doliu în familia lui Adrian Mutu! Mama celebrului fotbalist s-a stins din viață la 71 de ani
Ești o iubită de nota 10?
Incepe quiz
Ești o iubită de nota 10?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.