Ți se frânge inima de durere! Citește mesajul sfâșietor al fiului cântăreței Anamaria Pop, moartă la 37 de ani în accident de mașină

Ți se frânge inima de durere! Citește mesajul sfâșietor al fiului cântăreței Anamaria Pop, moartă la 37 de ani în accident de mașină

Redactor Divahair.ro

Cântăreața de muzică populară Anamaria Pop a murit duminica aceasta într-un accident, pe DN1C în zona localității Cicârlău, județul Maramureș. În vârstă de numai 37 de ani, artista a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. Deși a fost transportată de urgență la spital, Anamaria Pop nu a mai putut fi salvată.

Sursa foto: Facebook

Dacă dispariția ei violentă și mult înainte de vreme nu ar fi fost motiv suficient de durere în întreaga Românie, mesajul de astăzi al fiului ei, în vârstă de 19 ani, a făcut ca lacrimile să curgă valuri pe obrajii tuturor celor care au avut puterea să îl citească:

„Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă. Am închis ferestrele, ți-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrățişat, ca de obicei, şi ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar dupa o oră să aud că ai avut accident. Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat „Cine sunteți dumneavoastră” , la care i-am răspuns „sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rãmas de valoare în maşină”. A luat o gură de aer si mi-a spus „condoleanțe”. Eu credeam că vorbea în necunoştință de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanțe (nici pe ceilalți nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că eşti în viață şi că n-ai pățit nimic grav! Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieşit din ochi, credeam că-i un coşmar, şi încă sper să fie un coşmar, vreau să mă trezesc brusc plin de transpirație şi să fug la tine în cameră să-ți spun cât de mult te iubesc şi să te strâng în brațe tare, dar se pare că acest coşmar va dura o viață. Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis. Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătațle că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți! ÎȚI MULȚUMESC CĂ M-AI CRESCUT ÎN ĂŞTIA 19 ANI ŞI CĂ AI FĂCUT TOT POSIBILUL SĂ NU NE LIPSEASCA NIMIC!”

 

Surse foto: Pixabay, Facebook

Articolul urmator
Mircea Bravo a făcut accident! Soția lui a fost transportată la spital
Mircea Bravo a făcut accident! Soția lui a fost transportată la spital
Cine îți va frânge inima?
Incepe quiz
Cine îți va frânge inima?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.