Un jurnalist a apărut în direct la cravată și sacou, dar ce a arătat în jos... Producătorii nu și-au dat seama că se va vedea!

Un jurnalist a apărut în direct la cravată și sacou,  dar ce a arătat în jos... Producătorii nu și-au dat seama că se va vedea!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

De când lucrăm de acasă, nu mai facem eforturi cu îmbrăcatul de stradă. În general. ne păstrăm ținuta lejeră și confortabilă, fie că este vorba de halat, pantaloni scurți sau pijama. 

Dar acest lucru se schimbă, dacă trebuie să participăm la teleconferințe sau avem un tip de meserie care presupune interacțiunea cu publicul, de exemplu dacă apărem la TV. 

Pe internet circulă deja tot felul de filmulețe distractive cu persoane oficiale surprinse de cameră  în situații jenante sau are nu se potrivesc deloc cu mina lor serioasă. Cum ar fi să vorbești într-o întâlnire online cu mai multe oficialități și în peisaj să apară fiul tău cel mic în premergător? Cu siguranță, ai ajunge de poveste.

O astfel de situație hilară a trăit Will Reeve, jurnalist ABC, care a fost în direct la Good Morning America, pentru a vorbi despre utilizarea dornelor pentru servicii medicale mai performante. 

emisiune

Sursa foto: youtube

O ținută de milioane de...râsete

Jurnalistul, fiul al celebrului actor din Superman, Cristopher Reeve, a apărut pe ecran foarte elegant, cu sacou și cămașă și a început să vorbească cu o mină serioasă despre farmaciile viitorului, care vor folosi drone pentru a aduce medicamente oamenilor care nu se pot deplasa.

”Care este cel mai inovativ mod, bazat pe înalta tehnologie să livrezi foarte repede medicamente oamenilor, mai ales în timpul distanțării sociale? Dronele!”, spunea Reeve foarte entuziasmat în timpul transmisiunii live de la el de acasă pentru studio. 

Din păcate, nici producătorii, nici Reeve nu și-au dat seama cât de mult acoperă camerele video ca imagine și ce se vede pe ecran. 

Așa că, atunci când Reeve trăgea concluzii triumfătoare despre viitorul dronelor în industra farma, camerele su revelat puțin mai mult decât ar fi trebuit. Mai precis, au dezvăluit și picioarele jurnalistului, nu numai partea de sus, îmbrăcată impecabil în sacou. 

Iar surpriza a fost de proporții: Reeve nu se obosise să-și mai ia și pantalonii, convins că pe ecran nu se vor vedea decât fața și bustul său. 

Mai mult decât atât, chiar atunci când se pregătea să încheie, jurnalistul a ridicat un picior mai sus, astfel încât ”ținuta” sa a devenit vizibilă chiar și pentru persoanele care nu au o privire de vultur. 

Imaginile din timpul emisiunii au fost distribuite și au avut zeci de mii de vizualizări și comentarii. Cum ne putem lesne închipui, Reeve și producătorii ABC nu vor uita prea repede această emisiune de pomină. 

Surse foto: youtube, pixabay

Articolul urmator
Miracolele există! Carlo, tânărul care și-a dat licența pe patul de spital și apoi a fost operat pe creier, s-a vindecat!
Miracolele există! Carlo, tânărul care și-a dat licența pe patul de spital și apoi a fost operat pe creier, s-a vindecat!
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.