Una dintre cele mai frumoase femei din lume, bătută 7 ore încontinuu, cu bestialitate, de iubit

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, bătută 7 ore încontinuu, cu bestialitate, de iubit

Redactor Divahair.ro

A trecut prin ceva atât de monstruos, nicio ființă nu merită asemenea tratament! Un model celebru s-a ales cu craniul fracturat și vânătăi pe toată fața și pe întreg corpul după ce prietenul ei a bătut-o, timp de șapte ore, fără să obosească, drept pedeapsă pentru că "a flirtat cu un alt bărbat".

Tanja Djukic și producătorul turc Cagri Tortop erau de doi ani în relație când incidentul îngrozitor a avut loc, în apartamentul din Istanbul, nord-vestul Turciei, al atacatorului.

Tânăra  de 24 de ani, originară din Serbia, dar care trăiește, în prezent, în Turcia, a declarat că cearta a început să se certe după ce Tortop a acuzat-o că a flirtat cu un alt bărbat. Când a găsit în ea puterea să vorbească despre traumatizantul moment, Tanja a spus: "Am făcut pe mine de durere și, la un moment dat, sângele îmi curgea, simultan, din nas, gură și urechi".

Djukic a mărturisit că bătaia a durat șapte ore și că bărbatul a lovit-o așa violent în cap, încât a leșinat. După ce și-a pierdut conștiința, potrivit presei locale, el a tras-o în baie, unde a turnat apă rece pe ea pentru a o determina să se trezească înainte de a continua să o bată.

Ea a adăugat: "L-am rugat să se oprească, dar el nu m-a băgat în seamă, mă lovea oriunde putea. După aceea, așa rănită și acoperită peste tot de vânătăi cum eram, m-a târât într-o cameră și a încuiat ușa. Eram în dureri cumplite, mi-era foame și foarte sete".

În dimineața următoare, ea spune că i-a pus cuțitul în gât, dar ea la convins că nu-l va raporta pentru că îl iubește. Mai târziu, l-a raportat pe poliție, dar fără folos: "În Turcia nu am fost ajutată deloc, nici nu a fost arestat, părinții mei au venit pentru mine, am depus un raport și sunt în Serbia. Fostul meu prieten a dat o declarație falsă și a susținut că m-am rănit singură. El m-a amenințat prin intermediul prietenilor mei că îmi ruina viața mea și mi-e teamă, pentru că nu este o persoană bună.

"Am locuit cu el doi ani și nu am realizat că este un monstru". Bruneta frumoasă a fost diagnosticată cu fractură a craniului, hematoame multiple, vânătăi, o tăietură la gură și păr rupt.

Articolul urmator
Caz unic în lume! În creierul unei femei din Australia a fost găsit un parazit care trăiește în pitoni
Caz unic în lume! În creierul unei femei din Australia a fost găsit un parazit care trăiește în pitoni
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (15)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.