Acuzata ca ar fi un parinte iresponsabil pentru ca isi imbraca fetita in haine din blana

Acuzata ca ar fi un parinte iresponsabil pentru ca isi imbraca fetita in haine din blana

Eugenia Dinescu, redactor

Sharon Osbourne, sotia legendarului Ozzy Osbourne, tocmai a devenit vocea a milioane de sustinatori ai drepturilor animalelor, dupa ce i-a atras atentia lui Kim Kardashian asupra modului in care isi trateaza fiica. Sharon considera ca sotia rapperului Kanye West o considera pe North, de aproape 2 ani,  un accesoriu ” si ca gestul de a o imbraca pe micuta in blanuri extravagante este un act de cruzime si superficialitate, care efectiv “ii provoaca greata” lui Sharon Osbourne.

Vedeta care si-a pierdut recent un dinte in direct, in varsta de 62 de ani, a invitat-o pe Kim Kardashian sa reflecteze asupra superficialitatii cu care isi etaleaza cele mai noi piese couture, fara a se gandi vreodata la cruzimea si torturile abominabile din spatele hainelor pe care le etaleaza cu atat de multa nonsalanta: “Stiu ca PETA a cerut familiei Kardashian sa inceteze cu acest lucru”, a declarat Sharon pentru revista Closer. “[North] nu este un accesoriu – nu ar trebui sa poarte haine couture urate”, a mai adaugat gazda emisiunii “The Talk”.

Intr-adevar, Kim Kardashian si-a atras nenumarate critici din partea PETA din cauza predilectiei sale pentru blanuri, dar daca apelul la emotii nu a reusit sa o convinga pana acum sa renunte la crudul obicei, poate ca argumentele rezonabile oferite de Sharon o vor face: “[Blana] imi provoaca o stare de rau, iar purtarea blanurilor este doar un mod invechit de a le arata altora cat de bogat esti. Bunicii nostri au facut asta, dar acum am devenit mai educati, este un act de cruzime sa sustii aceasta industrie”, a mai adaugat Sharon.


Chiar si alte personalitati din showbiz au organizat proteste pentru a face familia Kardashian sa constientizeze torturile la care animalele sunt supuse pentru blana

Mai mult decat atat, Sharon este constienta de faptul ca statutul sau de personalitate media se datoreaza, in parte, unui reality show, insa a tinut sa sublinieze diferenta intre “The Osbournes” si imperiul media creat in jurul emisiunii “Keeping Up with the Kardashians”: “Noi suntem intr-un con de umbra pentru ca Ozzy este un star international, insa celebritatea lor este construita doar pe frumusete”, sustine Sharon, care in 1982 s-a casatorit cu vocalul trupei Black Sabbath, Ozzy.  

“Am avut-o pe Kendall invitata in emisiunea mea si este fermecatoare”, a continuat Sharon. “Iar Kim a influentat o generatie intreaga de tinere – este o responsabilitate ce nu poate fi neglijata. Ii respect si ii simpatizez [pe familia Kardashian, n.r.], dar valorile lor morale sunt diferite de ale noastre”, a insistat Sharon.

Ramane de vazut daca vreun membru al familiei Kardashian va sari in apararea lui Kim, sau daca va raspunde ea insasi criticilor. Tu ce parere ai despre starurile care poarta blanuri veritabile?

Articolul urmator
Povestea Laurei Lavric, artista care a vrut să își încheie socotelile cu viața din cauza unui divorț dureros
Povestea Laurei Lavric, artista care a vrut să își încheie socotelile cu viața din cauza unui divorț dureros
Ce fel de haine de vara ar trebui sa porti ca sa te simti bine?
Incepe quiz
Ce fel de haine de vara ar trebui sa porti ca sa te simti bine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.