Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit! Vezi primele poze de la nunta!

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit! Vezi primele poze de la nunta!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Adela Popescu si Radu Valcan si-au unit destinele pe 22 august, in fata familiei si prietenilor apropiati, in inima naturii, la 1000 metri altitudine. Proaspetii insuratei si-au chemat rudele si prietenii apropiati in Brasov, ei alegand sa faca pasul cel mare intr-unul dintre hambarele din gradina somptuosului domeniu Hadar Chalet, "inconjurat de paduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi si... o viata inainte in doi", a declarat Adela.

Artista le-a dat de inteles fanilor sai ca nunta a fost una traditionala, mirii straduindu-se sa respecte majoritatea obiceiurilor din batrani. Cei dragi i-au insotit Adela si Radu pana la biserica din apropierea localului in care a avut loc petrecerea, nu in masini de lux, ci pe jos, "cu voie buna, sarba din cotitura. Caci ce nunta este aceea fara o sarba, vorba tatalui meu". Mirii, alaturi de cei 60 de invitati, au petrecut 3 zile, proaspata doamna Valcan recunoscand ca hambarul rustic in care a avut loc fericitul eveniment a reusit sa ii lase muti de uimire pana si pe cei mai sceptici. "In amurg, hambarul prinsese viata, luminat de beculete fine, lumanari suave, flori albe ce ieseau timid din muschiul verde ce parca urma sa invadeze mesele urcand timid si pe masa bufetului suedez si pe peretii hambarului. Cercurile uriase de iedere suspendate si candelabrele glam, muzica, mancarea, temperatura, sentimentul ca nimeni nu ne vede, toate impreuna ne-au facut sa simtim ca Dumnezeu ne iubeste si a avut grija sa avem parte de cele mai frumoase zile din viata noastra de pana acum", le-a dezvaluit Adela celor care ii urmaresc blogul.



Bineinteles, ca orice mireasa, actrita nu s-a putut abtine sa nu ofere cateva detalii despre rochia imaculata, semnata Atelier Otilia Brailoiu, care a fost brodata manual in partea de sus cu paiete si pietre semipretioase stralucitoare. Buchetul vedetei a fost unul atipic, insa in concordanta cu decorul si tematica intregului eveniment. Acesta a fost compus din mure salbatice, hortensii, bujori si iedera: "Mi-l amintesc pe Radu fericit si emotionat strangandu-mi mana in biserica. Imi simt si acum broderia rochiei de mireasa cusuta manual de Atelier Otilia Brailoiu, buchetul meu compus din mure salbatice, hortensii,bujori si iedera, desavarsit cu imaginatie de Dhaniel Nora-Purple Flowers". In loc de clasica diadema, Adela a optat pentru o coronita din aceleasi flori naturale care se regaseau si in buchetul ei.

Vestea nuntii vine la cateva zile dupa ce Adela si-a anuntat fanii ca tocmai a avut petrecerea burlacitelor! Tot intr-o postare pe blogul sau, actrita le marturisea amicilor sai virtuali ca prietenele i-au organizat o petrecere surpriza, pe malul lacului Buftea. Dupa cina plina de amintiri, fetele au pornit spre parcul Herastrau, "acolo unde „Surpriza" ma asteptau celelalte prietene ale mele: Ivona, Maria Costas, Stefanita, Liviuca, Andreea, Nadina, Carmen Tanase, Elvira Deatcu. Toate aveau pe cap coronite de ingerasi si in jurul lor, ca niste adevarate castigatoare de miss, esarfe pe care scria pe rand: #domnisoaraadela il iubeste pe Ciu/ pe Radu/ sarmalele/Susaniul/New York/familia/ expresia „iti faci treaba", etc. Super funny!".

De acolo, Adela si gasca ei au luat la rand cluburile din Centrul Vechi, dupa care s-au oprit la un restaurant non-stop pentru un ospat pe cinste: "pastrama de oaie cu mamaliguta si mujdei, caci sarmale nu aveau". Adela Popescu nu s-a dat de gol cu privire la nunta care a avut loc fix in momentul in care a fost publicata postarea despre petrecerea burlacitelor.

Adela si Radu Valcan formeaza un cuplu de mai bine de 5 ani, ei cunoscandu-se pe platourile de filmare ale telenovelei romanesti, "Iubire si Onoare". Cei doi s-au logodit in urma cu 10 luni, Radu alegand sa o ceara in casatorie pe femeia vietii lui chiar in restaurantul in care au avut prima intalnire. 

Tu ce parere ai despre nunta celui mai indragit cuplu din showbiz-ul romanesc? 

Foto: adelapopescu.eu

Articolul urmator
Cea mai așteptată nuntă din showbiz! Iată primele imagini cu Gina Pistol si Smiley în calitate de soț și soție
Cea mai așteptată nuntă din showbiz! Iată primele imagini cu Gina Pistol si Smiley în calitate de soț și soție
Ce fel de nunta ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de nunta ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.