Adele a revenit in muzica dupa 3 ani! Iti place noua ei piesa?

Adele a revenit in muzica dupa 3 ani! Iti place noua ei piesa?

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Trebuie sa recunoastem, ne-a fost dor de Adele! Au trecut mai bine de 3 ani de cand artista care pana acum ne-a incantat cu piese de o incarcatura emotionala fantastica, precum "Someone like you", "Rolling in the deep" sau "Skyfall", s-a retras din muzica, preferand sa se dedice intru totul familiei sale. De 3 ani, Adele traieste o frumoasa poveste de dragoste cu omul de afaceri Simon Konecki, cei doi avand impreuna un baiat pe nume Angelo, care a venit pe lume in octombrie 2012. Din fericire, anul acesta, dupa o lunga absenta, Adele a decis ca este timpul sa se intoarca la prima ei dragoste, muzica, lansand deja un nou single, "Hello".

Ba mai mult, artista britanica a dezvaluit ca urmeaza sa lanseze cel de-a treilea album al sau, "25", pe 20 noiembrie. Acesta este, fara indoiala, cel mai asteptat material discografic al vedetei tinand cont de faptul ca au trecut aproape 5 ani de la lansarea ultimului sau album "21". Artista a facut acest anunt pe pagina sa oficiala de Facebook, postand coperta noului album alaturi de mesajul: "25 se lanseaza pe 20 noiembrie".

Nu putem sa nu facem o comparatie intre coperta albumului "25", si cele ale materialelor anterioare. Daca pana acum, Adele aparea doar cu ochii inchisi si cu capul plecat, de aceasta data, vedeta in varsta de 27 de ani priveste increzatoare spre obiectiv, dorind parca sa demonstreze ca noua viata de familie o face sa se simta implinita, puternica si sigura pe ea.

De altfel, insasi Adele recunoaste ca noul sau album marcheaza un nou inceput in viata ei, printr-o scrisoare deschisa postata pe Facebook. "Ultimul meu album a fost despre despartiri, iar daca ar fi sa descriu ultimul meu material, pot spune ca este unul de "impacare". Ma impac cu mine insami! Fac pace cu trecutul meu, cu lucrurile pe care le-am facut sau pe care nu le-am facut. Ce a fost a fost. Cand am implinit 25 de ani, a fost un moment de cumpana pentru mine. Trebuia sa ma hotarasc daca vreau sa raman o adolescenta, sau daca sunt pregatita sa devin un adult [...] Albumul "25" ma ajuta sa ma cunosc mai bine. Imi pare rau ca a durat atat de mult", a scris Adele.

Primul single extras de pe noul sau album este "Hello", care se bucura deja de succes in randul fanilor vedetei. Tie iti place?

Foto: Facebook

Articolul urmator
Marcela Fota și-a pierdut soțul la doar doi ani după nuntă, dar a găsit puterea să-și refacă viața și să iubească din nou
Marcela Fota și-a pierdut soțul la doar doi ani după nuntă, dar a găsit puterea să-și refacă viața și să iubească din nou
Ce piesa vestimentara iti avantajeaza silueta?
Incepe quiz
Ce piesa vestimentara iti avantajeaza silueta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.