Afla ce vedeta a ales sa pozeze goala pentru o actiune de caritate

Afla ce vedeta a ales sa pozeze goala pentru o actiune de caritate

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Miley Cyrus a ales sa isi dezgoleasca trupul, de aceasta data nu pentru fanii ei de Twitter, ci in scop caritabil! Ea a acceptat sa sustina campania initiata de designerul Marc Jacobs, numita "Protect the skin you're in (Protejeaza-ti pielea)", care lupta impotriva cancerului de piele. 

Fotografia in care artista apare nud, acoperindu-si zonele intime cu mainile, este imprimata pe o inteaga colectie de tricouri. Acestea vor fi vandute la pretul de 35 $. Pentru cauza nobila, au mai acceptat sa isi dezgoleasca trupurile vedete precum Victoria Beckham, Kate Moss, Naomi Campbell sau Dita Von Teese. 

Miley Cyrus se bucura de cea mai buna perioada din cariera ei. Videoclipul piesei "We can't stop" a reusit sa adune peste 100 milioane de vizualizari pe YouTube, la doar 37 de zile de la lansare. Niciun alt videoclip nu a reusit sa adune atat de multe vizualizari intr-un timp atat de scurt! 

Totusi, se pare ca aceasta realizare nu este suficienta pentru artista, care de curand a publicat o varianta needitata a clipului "We can't stop", in care apare in ipostaze si mai provocatoare. Pe langa acest lucru, ea a recunoscut pentru o publicatie americana, faptul ca inceput sa fumeze marijuana inca de cand era minora. Miley incurajeaza consumul de marijuana, spunand ca nu este atat de periculoasa precum alcoolul.

Tu ce parere ai despre declaratiile artistei?

Foto: Dailymail / Hotcelebshome.com

Articolul urmator
What's Up va deveni tată pentru prima oară! Vezi cum a ales artistul să facă marele anunț
What's Up va deveni tată pentru prima oară! Vezi cum a ales artistul să facă marele anunț
Ai stofa de vedeta?
Incepe quiz
Ai stofa de vedeta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.