Angelina o sa moara de cancer? Afla adevarul despre boala actritei!

Angelina o sa moara de cancer? Afla adevarul despre boala actritei!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Matusa Angelinei Jolie, Debbie Martin, a pierdut batalia cu cancerul mamar. Femeia in varsta de 61 de ani a decedat duminica dimineata, dupa ce a fost deconectata de la aparatele care o mai tineau in viata. Chiar daca Angelina nu a putut fi alaturi de matusa sa pana in ultima clipa, aceasta a fost constant tinuta la curent de catre unchiul sau, Ron Martin.

Debbie Martin a fost un adevarat exemplu pentru Angelina. Aceasta a sustinut-o in totalitate pe actrita de 37 de ani, in momentul in care a decis sa isi extirpe ambii sani. Angelina a hotarat acest lucru dupa ce a descoperit ca are foarte mari sanse sa dezvolte cancer la san, avand in vedere ca atat mama ei, cat si bunica si strabunica au murit din cauza aceste boli cumplite.

O sursa apropiata familiei a marturisit: "Angelina a fost foarte apropiata de Deb si a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a o ajuta. Deb a sprijinit-o foarte mult pe Angelina in momentul in care a decis sa recurga la o dubla mastectomie. Daca Deb ar fi stiut din timp ca sufera de aceasta boala, ar fi facut si ea acelasi lucru".

Dupa ce a aflat ca are 87% sanse sa se imbonaveasca de cancer la san, Angelina a decis sa previna acest lucru recurgand la o dubla mastectomie.

Ea a marturist ca a luat aceasta decizie pentru a nu-i face pe copiii sai sa treaca prin aceeasi suferinta de care a avut parte Angelina cand mama sa a murit tot din cauza acestei boli. 

Insa chiar daca actrita a luat decizia de a-si extirpa ambii sani, ea nu si-a pierdut feminitatea. Angelina poarta haine care ii avantajeaza silueta si pun accentul pe atuurile sale fizice. Pantofii cu toc dar si o poseta delicata si eleganta, reprezinta ingredientul perfect pentru o aparitie stralucitoare si feminina. 

Sandale -  275 lei

Geanta -  265 lei

Avand in vedere ca are patru decese in familie cauzate de cancerul de san, Angelina este in continuare expusa acestei boli periculoase.

Sursa Foto: Dailymail.co.uk

Articolul urmator
Ultima dorință avută de Aurelian Preda înainte să moară a fost dezvăluită chiar de fiica sa: „Vreau să îi duc numele tatălui meu mai departe...”
Ultima dorință avută de Aurelian Preda înainte să moară a fost dezvăluită chiar de fiica sa: „Vreau să îi duc numele tatălui meu mai departe...”
De ce boala vei suferi la batranete?
Incepe quiz
De ce boala vei suferi la batranete?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.