Are doar 16 ani, dar deja si-a facut operatii estetice de 1 milion de dolari!

Are doar 16 ani, dar deja si-a facut operatii estetice de 1 milion de dolari!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Cand ai o sora la fel de celebra precum Kim Kardashian, este imposibil sa nu iti doresti sa-i calci pe urme mai ales atunci cand vine vorba de aspectul fizic. Cel putin asa s-a gandit Kylie Jenner, mezina "clanului" Kardashian-Jenner, in momentul in care a decis sa recurga la chirurgia plastica pentru a dobandi aceleasi trasaturi exotice pentru care este atat de apreciata actuala sotie a lui Kanye West.

Nu-i de mirare ca deja au aparut zvonuri conform carora adolescenta de doar 16 ani si-ar fi facut operatii estetice de 1 milion de dolari!

Kylie Jenner in 20102010

Kylie Jenner in prezent2014

Kylie se pare ca nu a mai putut astepta ca natura sa-si urmeze cursul firesc pana la capat, asa ca a decis sa-si remodeleze putin chipul. Pe langa acidul hialuronic injectat in buzele odinioara destul de subtiri, micuta Kylie a apelat la bisturiul chirurgului pentru a-si modifica barbia care era destul de pronuntata. Ba mai mult! Comparand fotografiile recente cu cele de acum cativa ani, nu am putut sa nu observam ca sora lui Kim Kardashian si-a subtiat chiar si nasul.

Bineinteles, toate aceste ipoteze au fost infirmate de insasi Kylie Jenner, care in luna aprilie a acestui an a scris pe contul sau de Twitter: "Este ridiciol si aberant! Zvonurile legate de presupusele operatii estetice pe care le-am facut, m-au ranit profund. Ca sa fiu sincera, m-am simtit chiar jignita. In cazul in care ati uitat, am doar 16 ani". Fotografiile vorbesc totusi de la sine! Desi adolescenta "da vina" pe pubertate pentru schimbarea aspectului sau fizic, ne e greu sa credem ca, cel putin in cazul ei, odata cu inaintarea in varsta buzele se maresc de la sine, nasul se subtiaza miraculos iar barbia capata, deodata, o alta forma!

Se pare ca, in familia Kardashian, aceasta manie a operatiilor estetice se mosteneste. Nu de putine ori s-a speculat ca celebra Kim Kardashian ar fi apelat la chirurgia plastica pentru a-si modifica nasul, sanii si posteriorul. Cu toate acestea, ea a marturisit ca doar si-a injectat Botox. Intre timp, Kourtney Kardashian a recunoscut ca si-a pus silicoane, in timp ce mama fetelor, Kris Jenner, in varsta de 58 de ani, se lauda cu cele doua interventii pentru marirea bustului si cu liftingul facial pe care l-a facut in 2011, inainte de prima nunta a lui Kim.

 

Articolul urmator
Ea este cea mai bogată tânără moștenitoare din România. Are 30 de ani și o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari
Ea este cea mai bogată tânără moștenitoare din România. Are 30 de ani și o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari
Pare un test banal, dar doar geniile îl trec! Ai curaj să îl faci?
Incepe quiz
Pare un test banal, dar doar geniile îl trec! Ai curaj să îl faci?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.