Ben Affleck si-a parasit sotia pentru o femeie de 25 de ani?

Ben Affleck si-a parasit sotia pentru o femeie de 25 de ani?

Eugenia Dinescu, redactor

Neasteptatul anunt al despartirii dintre Ben Affleck (42) si Jennifer Garner (43) a reprezentat un adevarat soc in lumea showbiz-ului american. Dupa 10 ani in care au parut unul dintre cele mai solide cupluri, cei doi actori au hotarat sa puna capat mariajului, iar gurile rele spun ca motivul este chiar frumoasa actrita Margot Robbie.

Apropiatii lui Ben spun ca el ar avea “sentimente serioase” pentru actrita in varsta de 25 de ani, inca din momentul in care a remarcat-o in pelicula regizata de Martin Scorsese, “The Wolf of Wall Street”. Momentan, Margot si Ben impart aceleasi platouri de filmare pentru ecranizarea benzii desenate DC Comics “Suicide Squad”, unde Ben Affleck joaca rolul lui Batman, iar Margot intra in pielea poznasei Harley Quinn. In ciuda acestor zvonuri, anumite surse spun ca Ben “abia daca a petrecut timp” alaturi de Margot, asa ca ramane de vazut daca cei doi actorivor alimenta speculatiile cu privire la o posibila idila.

Intre timp, zvonurile sunt infirmate indirect de Margot Robbie, care s-a afisat in public alaturi de iubitul sau, asistentul de regie Tom Ackerley. Cu doar cateva zile in urma, acesta si-a vizitat iubita in Toronto, unde se desfasoara filmarile pentru “Suicide Squad”.

Nu ar fi pentru prima data cand Ben Affleck intra in rolul unui supererou si se indragosteste de una din colegele sale de platou. In 2003, Ben Affleck si Jennifer Garner formau un cuplu si pe marile ecrane, intrand in pielea supereroilor Daredevil si Elektra.


Crezi ca Margot si Ben ar forma un cuplu reusit?

Articolul urmator
Povestea de viață a lui Mircea Albulescu, actorul care a iubit aceeași femeie timp de 50 de ani
Povestea de viață a lui Mircea Albulescu, actorul care a iubit aceeași femeie timp de 50 de ani
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.