Ben Affleck si Jennifer Garner divorteaza dupa 10 ani de relatie!

Ben Affleck si Jennifer Garner divorteaza dupa 10 ani de relatie!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Anunt important pentru Jennifer Lopez: Ben Affleck va fi din nou burlac! Da, si noi am ramas la fel de surprinse ca si tine. Din pacate, unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood este pe punctul de a se destrama! Potrivit Ok! Magazine si National Enquirer, Ben Affleck si Jennifer Garner, care sunt casatoriti de aproape 10 ani, sunt pe cale de a pune punct unei casnicii care parea indistructibila.

Ben si Jennifer, care sunt casatoriti din 2005 si au impreuna 3 copii, Violet in varsta de 9 ani, Seraphina de 6 ani si Samuel de doar 3 ani, deja locuiesc separat si nu mai incape nicio indoiala ca ii asteapta un divort de cel putin 150 milioane dolari, sustine presa de peste Ocean. National Enquirer mai sugereaza ca actorul in varsta de 42 de ani vrea sa anunte presa cu privire la divort inainte de aniversarea celor 10 ani de mariaj (29 iunie), astfel incat atentia mediatica sa nu mai fie atat de mare in timpul turneului de promovare al noului sau film, "Batman vs. Superman: Dawn of justice", care va incepe cat de curand.

Chiar daca Ben si Jennifer aveau grija sa pozeze de fiecare data in cuplul perfect, dragastos si lipsit de griji, relatia dintre ei nu mai era de foarte multi ani roz. Potrivit Radar Online, Jennifer Garner a fost cea care a decis ca nu mai suporta sa se complaca in aceasta casnicie afectata de cativa ani buni de probleme si neintelegeri. "De cele mai multe ori, cand Ben si Jen aveau cate o problema, incercau sa ii dea de capat impreuna, dar acum nu mai e cazul. Prietenii apropiati ai lui Jennifer sunt de parere ca Ben nu este barbatul ideal pentru ea, in ciuda faptului ca este un tata devotat si o respecta pe Jen. Ea s-a pregatit de multi ani pentru acest moment, divortul aparand in discutie de ceva timp. Ba chiar (Jennifer Garner) face psihoterapie ca sa invete cum sa faca fata mai bine acestui moment de cumpana din viata ei. Trebuie sa gaseasca o modalitate potrivita pentru a-si anunta copiii de aceasta schimbare radicala si dureroasa, divortul fiind intotdeauna mult mai problematic atunci cand la mijloc se afla niste copii. Ea va avea custodia celor mici", a dezvaluit o sursa apropiata cuplului Bennifer II pentru Radar Online.  

Acelasi site dezvaluie ca Ben si Jen locuiesc separat inca de la inceputul lunii mai si ca pe 17 mai, cand a fost ziua de nastere a lui Jennifer, Affleck a fost surprins singur in Canada, fara verigheta. Ba chiar in urma cu o saptamana, Garner a recunoscut pentru Yahoo! Parenting ca mariajul cu Ben Affleck necesita "foarte multa rabdare".

Ben Affleck si Jennifer Garner s-au cunoscut in anul 2001, pe platourile de filmare ale productiei "Pearl Harbor". Un an mai tarziu, cei doi s-au reintalnit la filmarile productiei "Daredevil", in care amandoi joaca rolurile principale.

Intr-un interviu acordat publicatiei Playboy in anul 2002, Ben a avur grija sa sustina sus si tare ca a gasit-o pe femeia vietii sale in persoana lui Jennifer Garner. "Ne-am cunoscut cand am filmat pentru Pearl Harbor, film pe care toata lumea l-a detestat, dar ne-am indragostit unul de altul cand am jucat impreuna in Daredevil", spunea Ben acum mai bine de 11 ani.


Jennifer Garner si Ben Affleck la o conferinta de presa in anul 2003

Chiar daca s-au indragostit iremediabil unul de altul in 2002, Ben si Jen au inceput sa se apropie abia in 2004. In aprilie 2005 s-au logodit iar doua luni mai tarziu, s-au si casatorit, Jennifer fiind la acea vreme insarcinata cu fiica ei, Violet. Jennifer mai are la activ un mariaj esuat, ea fiind casatorita cu actorul din Grey's Anatomy, Scott Foley, din 2000 pana in 2003. Despre Ben stim deja ca a format un cuplu cu faimoasa Jennifer Lopez, din iunie 2002 pana in ianuarie 2004. Chiar daca trebuiau sa se casatoreasca in septembrie 2003, cei doi si-au anulat nunta cu doar cateva zile inainte din motive care nici pana acum nu au fost facute publice.

 Jennifer Garner si Scott Foley

 Ben Affleck si Jennifer Lopez

Tu ce parere ai despre speculatiile referitoare la divortul dintre Ben Affleck si Jennifer Garner?

Articolul urmator
Marcela Fota și-a pierdut soțul la doar doi ani după nuntă, dar a găsit puterea să-și refacă viața și să iubească din nou
Marcela Fota și-a pierdut soțul la doar doi ani după nuntă, dar a găsit puterea să-și refacă viața și să iubească din nou
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.