Bianca Dragusanu s-a facut de ras la lansarea noii colectii de rochii de seara

Bianca Dragusanu s-a facut de ras la lansarea noii colectii de rochii de seara

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Weekendul acesta a fost unul cu adevarat agitat pentru Bianca Dragusanu. Vedeta, mai nou si creatoare de moda, a lansat noua sa colectie vestimentara, "Fire of my heart", duminica seara, in cadrul galei Bucharest Fashion Week. Desi acest moment trebuia sa ii aduca Biancai zambetul pe buze si sa o umple de energie si de emotii constructive, pregatirile pentru marea lansare au reusit sa o epuizeze pe sotia lui Victor Slav, care a clacat in seara prezentarii, facandu-se de ras printr-un comportament ce a fost catalogat drept unul deplasat.

Din cauza stresului, roscata a cedat nervos si si-a varsat nervii pe cine a apucat, inclusiv pe modele, dar si pe Victor Slav. In culise, Bianca le-a certat pe modelele care au defilat pe podium imbracate in creatiile Fire of my heart pentru ca nu aratau asa cum isi dorea aceasta. "Mai da' voi sunteti cu capul?!", a tipat vedeta la un moment dat.

Nici sotul ei, Victor, nu a scapat de crizele de nervi ale vedetei, care a decis sa ignore tipetele si lamentarile acesteia. "Iubire, m-ai lasat acolo, m-ai ignorat, m-ai lasat singura! Ajuta-ma!", l-a mustrat Bianca pe Victor, desi acesta a sprijinit-o pe sotia lui si a executat tot ce aceasta i-a cerut. Pe podium insa, Bianca Dragusanu a reusit sa isi mascheze furia si a pasit zambind intr-o rochie rosie, creatie proprie, alaturi de unul dintre modele.   

Dupa show, Bianca Dragusanu a profitat de faptul ca a fost contactata telefonic de catre prezentatorul emisiunii "Un Show Pacatos" si a ales sa isi ceara scuze pentru comportamentul sau deplasat din culisele prezentarii de moda. De asemenea, ea s-a aparat, spunand ca inaintea oricarei prezentari de moda, este normal ca toata lumea sa fie nervoasa si stresata: "Nimeni inaintea unei prezentari de moda nu se comporta civilizat. Toata lumea este agitata pentru ca modelele ies dintr-o prezentare si se schimba urgent pentru o alta prezentare, nu au timp sa isi schimbe coafura si  nici machiajul...  Se intampla si lucruri imprevizibile, se rup fermoare, se descos fustele, coregrafia nu a fost pusa la punct, nu am facut nicio repetitie inainte. Unele fete nici nu au probat rochiile inainte... Au fost niste trairi unice pentru mine! ", a marurisit Bianca in cadrul emisiunii, specificand totodata faptul ca nu are studii in domeniul modei.

Bianca a postat pe Facebook numeroase imagini de la Bucharest Fashion Week, in care le arata fanilor sai creatiile. Surprinzator, fotografiile postate de Bianca au adunat mii de like-uri, dar si foarte multe comentarii pozitive de la cei care s-au declarat impresionati de rochiile semnate de Bianca Dragusanu. 

Aceasta nu este prima data cand Bianca prezinta o proprie colectie de rochii de seara. Debutul si l-a facut in vara acestui an, insa si atunci a fost foarte secretoasa in privinta preturilor, rochiile putand fi comandate doar telefonic, fara ca potentialii cumparatori sa stie cat valoreaza creatiile Biancai.

Tu ce parere ai despre colectia "Fire of my heart"? Dar despre comportamentul vedetei? 

Articolul urmator
Ce mai face Bebe Dumitrescu, fostul striper și dansator cu care Catinca Roman a făcut un copil
Ce mai face Bebe Dumitrescu, fostul striper și dansator cu care Catinca Roman a făcut un copil
Ce fel de rochie de seara ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de rochie de seara ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.9 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.