Blake Lively ia lectii de bune maniere! Afla ce gafa a comis!

Blake Lively ia lectii de bune maniere! Afla ce gafa a comis!

Eugenia Dinescu, redactor

Ne-am obisnuit sa o vedem afisand cele mai stilate bucle in stil Old Hollywood si tinute extrem de elegante, dar in realitate manierele lui Blake Lively lasa de dorit si nu se sfieste sa recunoasca acest lucru!  

Invitata in emisiunea “Late Night Show”, difuzata la postul american de televiziune NBC, sotia lui Ryan Reynolds a dezvaluit ca a inceput sa fie mai atenta cu manierele ei: “Am considerat ca a venit timpul potrivit. Ai vazut doar cum m-am intins pe tot biroul tau cand am venit, asa ca iti poti da seama ca inca mai am nevoie de exercitiu”, i-a spus Blake cu nonsalanta gazdei emisiunii, Seth Meyers. “Dar lucrez la asta!”, ne asigura actrita, care momentan isi promoveaza cea mai recenta productie, “The Age of Adaline”.

Insa a fost nevoie de cateva intalniri pretentioase pentru a o convinge pe Blake de faptul ca trebuie sa isi revizuiasca putin conduita pe care o afiseaza in public: “Am cinat la hotelul Ritz din Paris cu Anna Wintour si Karl Lagerfeld, ceea ce a fost putin ciudat... Stateam acolo, gandindu-ma “Cine m-a invitat aici?!’”, marturiseste amuzata Blake. “Am comandat briose englezesti cu bacon si branza si unt, manjindu-ma pe coate si pe haine”, a recunoscut protagonista din “Gossip Girl”. 

Mai mult decat atat, Blake a reusit sa ilustreze situatia cu o analogie cu care fiecare dintre noi putem rezona: “Nici macar nu stiam ce furculita sa folosesc! Eram ca Jack Dawson in “Titanic” si nu-mi doream decat sa-i trimit cuiva un biletel langa un orologiu spunandu-i ca nu apartin in acel context si sa ma duc sa dansez cu iralendezii”, spune Blake. Insa lipsa unui elf salvator i-a provocat o revelatie lui Blake: “A fost foarte jenant, asa ca am hotarat ca nu pot trece inca o data printr-o asemenea experienta”.

Iar stilul ei de a manca l-a inspirat pe Ryan Reynolds, tatal fetitei lui Blake, sa o tachineze pentru modul in care isi pastreaza silueta: “Sotul meu imi spune ca nu ma ingras atat cat ar trebui pentru ca doar 10% din mancare ajunge pana la urma in gura”, spune actrita in varsta de 27 de ani.  Insa gafa monumentala care a determinat-o sa se inscrie la un curs de bune maniere il implica pe insusi presedintele Statelor Unite, Barack Obama. Blondina a sters din greseala un mesaj lasat de presedinte in casuta vocala a lui Ryan, asa ca in momentul in care l-a cunoscut personal pe Obama in cadrul unui dineu, Blake l-a intrebat pe Barack Obama daca este posibil sa... revina cu un telefon:  “Pana la urma Obama i-a lasat sotului meu un mesaj incredibil de amuzant, iar eu n-am apucat sa fac o poza in care dau mana cu Presedintele pentru ca tocmai imi inmana inapoi telefonul. Eu ma uitam la casuta vocala, dar in poza, pare ca ma uit doar la telefon. [...] Obama incerca sa-mi spuna ceva iar eu aratam ca si cum m-as fi gandit: “22 de like-uri” “, marturiseste Blake.

Crezi ca a fost o idee buna sa se inscrie la cursuri de bune maniere? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Adriana Bahmuțeanu îl atacă dur pe Silviu Prigoană, care ar refuza un tratament pentru copilul cel mic. "Fiul meu se află în acest moment la granița dintre sănătate și boală"
Adriana Bahmuțeanu îl atacă dur pe Silviu Prigoană, care ar refuza un tratament pentru copilul cel mic. "Fiul meu se află în acest moment la granița dintre sănătate și boală"
Ce pacat ai comis in ultima viata anterioara?
Incepe quiz
Ce pacat ai comis in ultima viata anterioara?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.