Britney Spears a pozat in lenjerie intima. Iti place cum arata?

Britney Spears a pozat in lenjerie intima. Iti place cum arata?

Eugenia Dinescu, redactor

Cariera de popstar i-a fost presarata cu suisuri si coborasuri, insa Britney demonstreaza ca s-a maturizat si a evoluat intr-o fashionista cu o forma fizica de invidiat! Cantareata americana de 33 de ani s-a dezbracat intr-o serie de imagini promotionale pentru linia de lenjerie intima pe care a lansat-o, “The Intimate Britney Spears”.

Controversele nu au ocolit totusi evenimentul lansarii divei pop in sectorul de fashion, aceasta fiind acuzata ca a imitat designul mai multor seturi de lenjerie comercializate de magazinul Addiction Nouvelle Lingerie, din Beverly Hills. Iar pentru a alimenta si mai mult acuzatiile, articolele despre care se zvoneste ca ar fi copiate nu sunt comercializate in magazinul online “The Intimate Britney Spears”, desi ele apar in campania de promovare. Totusi, modelele de lenjerie din colectia "The Intimate" se remarca printr-un rafinament clasic, in ton cu corsetul clepsidra ce marcheaza logoul colectiei.



Colectia de lenjerie intima creata de Britney a fost lansata la sfarsitul verii trecute, se vinde in peste 200 de tari, iar preturile articolelor variaza intre 17 si 79 de dolari, astfel ca un segment larg de femei se va putea bucura de stilul glamour marca Britney.

In sectorul business al carierei sale, cantareata se poate lauda si cu o serie de parfumuri, cosmetice si pantofi care ii poarta semnatura. 

Tie iti plac articolele de lenjerie create de Britney?

Articolul urmator
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Ce tip de lenjerie intima ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce tip de lenjerie intima ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.