Cara Delevingne a obtinut un nou rol! Afla care va fi urmatorul ei film!

Cara Delevingne a obtinut un nou rol! Afla care va fi urmatorul ei film!

Eugenia Dinescu, redactor

Exploziile regizate de Luc Besson au creat un adevarat cult in randul cinefililor,  iar acum atmosfera peliculelor sale urmeaza sa devina de-a dreptul incendiara, dupa confirmarea zvonurilor conform carora Cara Delevingne va juca in urmatorul sau proiect. Regizorul peliculelor “Léon: The Professional” sau “Al Cincilea Element”  isi va aduce din nou viziunea intr-un film sci-fi, de aceasta data intr-o adaptare cinematografica  a benzilor desenate “Valerian and the City of a Thousand Planets”.


Iubita cantaretei Saint Vincent va intra in pielea micutei Laureline, o sateanca din secolul XI, care va trebui sa  faca fata provocarilor ridicate de calatoriile spatio-temporale si amenintarilor venite din galaxii indepartate, alaturi de Valerian (interpretat de Dane DeHaan).  Chiar daca are doar 22 de ani, nu va fi pentru prima data cand modelul britanic joaca un rolul principal intr-o productie cinematografica, insa va trebui sa asteptam pana in vara anului 2017 pentru a vedea cum se va descurca "urmasa lui Kate Moss" in postura de aparator al Imperiului Terran.

 



Lily Cole
Cara Delevingne

Lily Cole a demonstrat deja ca tranzitia de la catwalk la cinematografie nu este doar posibila, dar poate marca inceputul unei cariere prolifice la Hollywood. Roscata desprinsa parca din picturile pre-rafaelite a obtinut roluri importante  in “The Imaginarum of Doctor Parnassus” sau “The Zero Theorem”, regizate de Terry Gilliam, dar si o serie de aparitie in serialul “Dr. Who”, iar acum, Cara se pregateste sa ii calce pe urme.


Dupa ce a cochetat o vreme cu muzica si continua sa fie una dintre rasfatatele modei, Cara Delevingne a cunoscut o ascensiune fulminanta in cinematografie, odata cu rolul Printesei Sorokin din “Anna Karenina”, unde a jucat alaturi de Keira Knightley. In prezent, posesoarea celor mai sexy sprancene din modeling  isi consolideaza cariera de actrita cu rolul principal din “Paper Towns”, o adaptare a romanului scris de John Green, si dublul rol pe care  il interpreteaza in noul film cu supereroi DC, “Suicide Squad”, unde Cara joaca alaturi de Jared Leto, Will Smith si Margot Robbie.

 

 

 

 

 

Articolul urmator
Daniel Iordăchioaie iubește din nou, la a doua tinerețe și după 10 de ani de la divorț. „Știi care e unitatea de măsură pentru iubire? Sacrificiul"
Daniel Iordăchioaie iubește din nou, la a doua tinerețe și după 10 de ani de la divorț. „Știi care e unitatea de măsură pentru iubire? Sacrificiul"
Ce rol ai juca intr-un film de groaza?
Incepe quiz
Ce rol ai juca intr-un film de groaza?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.