Castiga 500.000 de dolari pentru fiecare concert! Afla despre cine este vorba

Castiga 500.000 de dolari pentru fiecare concert! Afla despre cine este vorba

Eugenia Dinescu, redactor

Nu e un secret faptul ca un colectionar inrait are nevoie de resurse financiare consistente pentru a-si  intretine pasiunea, dar acesta nu este un motiv de ingrijorare pentru Sir Elton John.  Colectia sa de ochelari extravaganti nu poate decat sa se extinda acum, odata cu semnarea unui contract ce urmeaza sa-i aduca artistului britanic suma colosala de 500.000 de dolari pentru fiecare concert sustinut in Las Vegas!

Sfarsitul lunii ianuarie il va surprinde pe Sir Elton drept noul artist in rezidenta de la The Colosseum.  Contractul semnat ii aduce artistului 88% din incasarile totale, iar pretul unui bilet incepe de la 55 de dolari, ajungand pana la 1000 de dolari pentru un loc VIP.  Dive precum Britney Spears sau Mariah Carey se afla  si ele in Vegas  ca artisti in rezidenta pentru Planet Hollywood, respectiv Caesar’s Palace, dar Sir Elton reuseste sa le surclaseze usor. Daca Britney pleaca acasa la sfarsitul unei seri cu 475.000 de dolari si 4600 de bilete vandute, Elton John o devanseaza usor: 25.000 de dolari mai mult pentru mai putini spectatori, capacitatea Coloseumului din Vegas fiind de 4296 de locuri.

Traditia artistilor in rezidenta nu este insa un fenomen nou, avandu-si originile in traditia unuia dintre cele mai cool grupuri in showbusiness-ul american, in perioada anilor 1950: The Rat Pack. Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Joey Bishop si Dean Martin au schimbat regulile entertainmentului si vietii de noapte, animand atmosfera hotelurilor si cazinourilor din Vegas.  Iar The Collosseum se poate lauda ca pe langa Sir Elton John, de-a lungul timpului nume precum Celine Dion, Rod Stewart sau Cher au ocupat statutul de artist in rezidenta.

Ultimul concert din seria “The Million Dollar Piano” va avea loc in data de 14 aprilie, perioada in care Sir Elton se vede nevoit sa petreaca cea mai mare parte a timpului in Nevada, departe  de familia ramasa in Marea Britanie. Noi spunem ca este un compromis destul de bine platit, in special pentru ca familia artistului in varsta de 67 de ani s-a marit in ultimii 5 ani, dupa ce Sir Elton a adoptat doi copii impreuna cu partenerul sau de viata, David Furnish.

Sursa foto: pinterest.com

Articolul urmator
Cine este Andreea Samson, partenera Ancăi Țurcașiu de la „Asia Express”
Cine este Andreea Samson, partenera Ancăi Țurcașiu de la „Asia Express”
Cine este ingerul tau pazitor?
Incepe quiz
Cine este ingerul tau pazitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.