Cat de bine a aratat Jennifer Lopez la Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Cat de bine a aratat Jennifer Lopez la Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Jennifer Lopez a facut senzatie in Brazilia, unde a cantat imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2014 alaturi de Pitbull si cantareata braziliana Claudia Leitte!

Jennifer Lopez si Pitbull

Cu aceasta ocazie, diva latino in varsta de 44 de ani a purtat un body extravagant verde, cu franjuri si decupaje provocatoare, care i-a pus in valoare formele apetisante. Dresul plasa cu strasuri si botinele cu detalii argintii au sustinut alura glam a tinutei, iar broznul aramiu si buclele lejere i-au conferit un aer exotic artistei.

In ciuda vestimentatiei sumare , Jennifer Lopez nu a ezitat sa isi unduiasca lasciv formele pe melodia "We are one" si le-a oferit un show complet spectatorilor alaturi de Pitbull si Claudia Leitte.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez

Urmareste video-ul incendiar in care JLo canta si danseaza pe melodia "Wr are One":

Dupa succesul rasunator pe care Shakira l-a avut in deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud cu piesa "Waka-Waka", acum a fost randul unei alte dive latino, Jennifer Lopez, sa impresioneze audienta la ceremonia de deschidere a Campionatului.

Iata vidoclipul oficial al imunului Campionatului Mondial de Fotbal 2014:

Si de data aceasta, Jennifer Lopez a colaborat cu Pitbull. In trecut, ei au mai cantat impreuna piesele "Live it Up", "Dance again" si "On the Floor", care au facut furori in topurile muzicale.

 

Articolul urmator
Cât costă un kilogram de pastramă de la Mama Geta
Cât costă un kilogram de pastramă de la Mama Geta
Cat de bine gatesti?
Incepe quiz
Cat de bine gatesti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.