Cat de bine arata Carmen Bruma, desi este insarcinata in 6 luni!

Cat de bine arata Carmen Bruma, desi este insarcinata in 6 luni!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Fatptul ca in mai putin de 3 luni, Carmen Bruma va aduce pe lume un copil, nu o impiedica pe frumoasa prezentatoare sa isi etaleze silueta in cele mai sexy tinute. Vedeta se poate lauda cu un fizic impecabil, chiar daca se afla in a sasea luna de sarcina. La prima vedere, nici macar nu realizezi faptul ca iubita lui Mircea Badea este insarcinata, ea bucurandu-se chiar si acum de o silueta de invidiat, intretinuta prin sport.

Cum isi mentine vedeta fizicul atletic, chiar si in aceste momente? Dupa cum ea insasi a declarat in cadrul unei emisiuni tv, baietelul care in curand va fi adus pe lume nu a impiedicat-o sa renunte la exercitiile fizice, care acum ce-i drept, nu mai sunt la fel de intense.

Bineinteles, importanta este si alimentatia, Carmen dezvaluindu-le fanilor sai de pe Facebook, in ce consta una dintre mesele sale principale: o salata care contine frunze de spanac, varza alba si rosie, morcov, 1 avocado (bine copt), un ou fiert, seminte de canepa, fulgi de migdale, ulei de masline sau canepa si sare.

Tie iti place cum arata Carmen Bruma in cea de-a sasea luna de sarcina? 

Articolul urmator
Sienna Miller este însărcinată la 41 de ani! A fost o sarcină neplanificată, dar este pregătită să fie din nou mamă
Sienna Miller este însărcinată la 41 de ani! A fost o sarcină neplanificată, dar este pregătită să fie din nou mamă
Cat de bine gatesti?
Incepe quiz
Cat de bine gatesti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    Ela (anonim)
    17 ianuarie 2014 16:04

    Eu am burta asa dupa ce mananc :)) cum e posibil sa nu ai burta deloc in luna a 6-a? Mi se pare nesanatos....si sa consumi numai salate cu frunze si doar un ou. Nu zic ca trebuie sa mancam dublu, ca evident ca nu e corect, dar totusi...salate de frunze ai niate amarate de seminte... Pun pariu ca micutul nu o aa treaca de 3 kg la nastere...daca o sa le aiba si pe alea. Prea mult accent pun femeile din ziua de azi pe silieta. Daca nici in sarcina nu te poti bucura de formele tale e cam nasol. Mai bine adopta un copil si atunci stii sigur ca arati ca la 14 ani.