Cat de bine arata Carmen Bruma si Mircea Badea in costume de baie!

Cat de bine arata Carmen Bruma si Mircea Badea in costume de baie!

Eugenia Dinescu, redactor

Carmen Bruma este una dintre vedetele care nu se rezuma doar la a prezenta beneficiile unui stil de viata sanatos, in care dieta echilibrata si exercitiile fizice sunt o prioritate, ci il si practica cu rigurozitate. Prezentatoarea TV a demonstrat acest lucru printr-o fotografie publicata pe conturile sale din retelele sociale, unde apare in costum de baie, alaturi de Mircea Badea.

Frumoasa prezentatoare este mamica unui baietel in varsta de un an, iar sarcina nu pare sa fi lasat vreo urma pe corpul vedetei. Grija pe care vedeta a acordat-o in timpul sarcinii alimentatiei echilibrate si fitness-ului au ajutat-o sa afiseze un abdomen plat si o musculatura tonifiata, cu care a castigat aprecierea fanilor sai: “Carmen, arati foarte bine!”, “Ce bine aratati!” sau “Wow, sunteti senzationali!” au fost doar cateva dintre comentariile primite de celebrul cuplu autohton.

  

In urma cu doar cateva zile, Carmen a participat pentru prima oara la un semimaraton pe o distanta de peste 21 km. Vedeta TV a reusit sa ajunga la finish in mai putin de doua ore, ceea ce i-a dat “o imensa si inexplicabila senzatie de fericire”, asa cum a declarat pe blogul sau.  Antrenamentele fizice pe care Carmen le practica cu religiozitate au starnit cateva controverse de-a lungul timpului, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa isi atinga obiectivele de fitness. 

Generoasa, prezentatoarea in varsta de 38 de ani a impartasit chiar din secretele sale de intretinere corporala viitoarelor mamici, prin cartea sa “Jurnal de mamica: Cum sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos”, pe care a lansat-o in septembrie 2014. In prezent, realizatoarea TV sustine chiar si o serie de workshop-uri in care le impartaseste femeilor din experienta sa din lupta cu kilogramele in plus, ajutata de informatiile pe care le-a dobandit in urma cursurilor de tehnician nutritionist si instructor de fitness-aerobic pe care le-a urmat in 2014.

Tu ce parere ai despre stilul de viata adoptat de Carmen Bruna?

Articolul urmator
Cât de bine arată Iulia Albu nemachiată, la primele ore ale dimineții! Nu se teme să renunțe la fondul de ten
Cât de bine arată Iulia Albu nemachiată, la primele ore ale dimineții! Nu se teme să renunțe la fondul de ten
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?
Incepe quiz
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.