Cat de des trebuie sa te vopsesti daca esti blonda? Iti spune Kim Kardashian!

Cat de des trebuie sa te vopsesti daca esti blonda? Iti spune Kim Kardashian!

Eugenia Dinescu, redactor

Se spune ca blondele se distreaza mai mult, insa nu stim daca vedeta reality show-ului “Keeping Up with the Kardashians”, Kim Kardashian, este  de acord cu aceasta zicala. Aflata momentan in Paris, pentru a lua parte la Saptamana Modei din capitala Frantei, sotia lui Kanye petrece mai mult timp in saloanele de coafura decat la show-urile de moda.



In urma cu doua zile, Kim a petrecut nici mai mult, nici mai putin de 3 ore pentru a-si deschide si mai mult nuanta de blond pentru care optase pe 5 martie! Cu siguranta starleta TV a avut parte de un tratament demn de o celebritate de rangul sau in salonul L’Atelier Blanc, pentru ca in ziua urmatoare Kim i-a calcat din nou pragul. De aceasta data insa, radacinile brunete, care amenintau sa-i puna noua imagine de blonda in pericol, au fost cele care au beneficiat de atentia hairstylist-ilor din prestigiosul salon, iar Kim pare sa fie incantata de rezultat.

Blondul platinat pentru care vedeta a optat nu este o culoare tocmai usor de intretinut, iar sotia lui Kanye documenteaza, in stilul ei caracteristic, cu ajutorul selfie-urilor, eforturile pe care le face pentru a-si pastra culoarea impecabila.

 

 

Trecerea la blond pare o miscare indrazneata si originala pentru o vedeta precum Kim, care si-a transformat suvitele brunete si stilul de machiaj intr-un look semnatura, insa vedeta a dezvaluit recent, intr-un interviu acordat revistei People, care a fost sursa de inspiratie din spatele noului stil afisat: “Am avut mereu o anumita imagine salvata intr-un folder pe computerul meu cu Madonna purtand o nuanta de blond platinat si asteptam de ceva vreme sa incerc acest look”, a declarat vedeta. Iar anii de experienta in lumina reflectoarelor au invatat-o pe Kim cum sa aleaga momentul oportun pentru a genera un impact rasunator atunci cand face o schimbare: “M-am gandit ca nu exista un alt moment  mai bun decat acum, pentru Saptamana Modei de la Paris”, a mai spus Kim despre  motivele care s-au aflat la baza alegerii sale.

 

De-a lungul anilor  in care s-a pastrat in atentia publicului, Kim Kardashian ne-a obisnuit cu un look consistent si  echilibrat, cu pometi atent conturati, smokey eyes in nuante ciocolatii si mai ales, un par brunet stralucitor si bogat. Kim s-a plictisit  insa de imaginea care a consacrat-o, atunci cand a optat pentru cea mai in voga tunsoare a momentului, un bob lung , urmata de trecerea la blond care i-a luat pe toti prin surprindere. Tu ce parere ai despre schimbarea ei de look? 

Articolul urmator
Ce spune Catinca Roman despre Petre Roman, la o lună de la moartea mamei sale. „Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi"
Ce spune Catinca Roman despre Petre Roman, la o lună de la moartea mamei sale. „Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi"
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.