Cat de provocator s-a imbracat Andreea Balan! Uite ce reactii a starnit!

Cat de provocator s-a imbracat Andreea Balan! Uite ce reactii a starnit!

Eugenia Dinescu, redactor

Andreea Balan nu se teme sa faca un fashion statement si a demonstrat din nou acest lucru, publicand o serie de instantanee din videoclipul pentru piesa “Baila”, pe pagina sa oficiala de Facebook. Fanii sai nu au iertat-o atunci cand a afisat un look diferit fata de cel cu care ne-a obisnuit, spunandu-i ca arata mai mult “granny” decat “chic” , insa nici reintoarcerea la senzualitate nu a fost lipsita de critici.

Inconjurata de cateva dansatoare purtand costume de samba, cantareata in varsta de 30 de ani a afisat un costum dintr-o singura piesa cu un decolteu adanc, care i se muleaza perfect pe corp, insa nu toata lumea a apreciat dezinvoltura Andreei. Punctat de cateva accente rosii in machiaj si accesorii, outfit-ul Andreei a reusit sa atraga o multime de comentarii din partea fanilor ei. Chiar daca majoritatea apreciaza dezinvoltura Andreei, cativa dintre fani i-au reprosat faptul ca mizeaza prea mult pe puterea ei de seductie.

O fana vehementa a reusit chiar sa provoace o replica din partea starului pop, dupa ce i-a spus Andreei ca nu demonstreaza decat o lipsa de originalitate prin tinuta aleasa: “Te-ai luat dupa Corina!!! Esti o copiatoare!!!”, a exclamat unul dintre followeri, iar Andreea nu a ezitat sa ii dea replica: “Mai fetita, ia da tu un search pe Google si vezi de cate zeci de ani exista acest model de salopeta. Comentariul tau e chiar penibil”, spune Andreea.



Intr-adevar, tinuta Andreei Balan in videoclipul piesei “Baila” se bucura de influenta trendului anilor ’70, una dintre cele mai puternice tendinte din acest an, insa vedeta a demonstrat ca stie cum sa fie versatila in videoclip, schimband nu mai putin de 7 tinute! Coregrafia videoclipului a fost realizata chiar de Andreea, iar partenerul sau de la "Dansez pentru tine", Petrisor, i-a fost alaturi si de aceasta data, aparand in cateva ipostaze fierbinti.  

Tie iti place stilul adoptat de Andreea in cel mai recent videoclip? Spune-ne parere ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Totul despre mama lui Dan Bălan, cunoscută ca "Tanti Ludmila", femeia care pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe
Totul despre mama lui Dan Bălan, cunoscută ca "Tanti Ludmila", femeia care pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe
Cum saruti? Uite ce spune despre tine.
Incepe quiz
Cum saruti? Uite ce spune despre tine.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.