Ce declaratie de dragoste a primit Kim de ziua ei! Afla ce surpriza i-a facut Kanye!

Ce declaratie de dragoste a primit Kim de ziua ei! Afla ce surpriza i-a facut Kanye!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

In urma cu cateva zile, Kim Kardashian a implinit varsta de 34 de ani! Desi fanii vedetei se asteptau la o avalansa de selfie-uri pe contul sau de Instagram cu aceasta ocazie, bruneta a fost neobsinuit de discreta.  Insa nu acelasi lucru se poate spune despre sotul ei, Kanye West, care i-a facut lui Kim nu una, ci 2 declaratii de dragoste, pe Twitter.

Dupa ce a scris: "La multi ani, iubito! Iti multumesc pentru ca esti cea mai tare sotie si mama!", rapperul a dat frau liber sentimentelor, si i-a scris sotiei sale cel mai emotionant mesaj: "Uneori simt ca atunci cand iti spun "Te iubesc", nu este suficient pentru a exprima tot ce simt pentru tine si cat de mult te iubesc..." .

Surprizele pentru Kim nu s-au oprit aici, Kanye  oferindu-i sotiei sale o vacanta intr-o statiune de lux din Hawaii. Bruneta nu s-a putut abtine sa nu posteze pe Instagram poze cu peisajele rapitoare din Maui, Hawaii, informandu-i pe amicii sai virtuali ca intr-adevar, acesta este un cadou-surpriza din partea sotului ei. "Buna dimineata" a scris vedeta alaturi de o poza cu peisajul exotic hawaian, dar si alaturi de hashtag-urile #BdaySurpriseGettaway si #Hawaii. Daca ar fi sa ne ghidam dupa hashtag-ul #Daycation, putem trage concluzia ca vacanta celor doi nu a durat mai mult de o zi. 

Potrivit Popdust, cuplul a fost surprins luand micul dejun in incinta unui complex de lux din Maui, unde s-au bucurat de intimitate, deoarece nu au fost recunoscuti de ceilalti turisti si localnici: "Aratau ca un cuplu obisnuit. A trebuit sa facem mai multe poze pentru a ne asigura ca sunt chiar ei", a declarat un paparazzo. "De asemenea, pareau foarte indragostiti. Kanye o tinea de mana pe Kim chiar si la masa. Au discutat si au ras aproape tot timpul. La un moment dat, Kanye a certat-o putin pe Kim pentru ca isi verifica foarte des telefonul. Dar ea a inceput sa rada si l-a luat de mana". Se pare ca cei doi si-au dorit sa aiba parte de toata intimitatea posibila, intrucat potrivit aceleiasi surse, Kim si Kanye nu au fost vazuti nici pe plaja si nici la piscina.

Kanye nu se satura sa-si rasfete sotia cu gesturi si cadouri surprinzatoare. Spre exemplu, anul trecut, tot de ziua brunetei, Kanye a inchiriat un stadion intreg doar pentru a o cere in casatorie pe Kim, cu un inel de 1.25 milioane de dolari realizat de Lorraine Schwartz. De atlfel, Lorraine Schwartz va crea si "verigheta" pe care rapperul urmeaza sa i-o ofere fiicei sale, North.

Foto: Instagram

Articolul urmator
Povestea de dragoste dintre Valeria și Virgil Ogășanu. Au făcut nunta în propriul apartament, dar s-au iubit cu patos timp de aproape 50 de ani
Povestea de dragoste dintre Valeria și Virgil Ogășanu. Au făcut nunta în propriul apartament, dar s-au iubit cu patos timp de aproape 50 de ani
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?
Incepe quiz
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0.5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.