Cel mai celebru artist al momentului se opereaza la corzile vocale!

Cel mai celebru artist al momentului se opereaza la corzile vocale!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Fanii britanicului Sam Smith sunt devastati. Dupa ce artistul in varsta de 22 de ani a dezvaluit in urma cu cateva saptamani ca se va vedea nevoit sa isi anuleze turneul din Australia din cauza unei hemoragii pe crozile vocale, acum isi socheaza admiratorii din intreaga lume cu o veste nefericita.

In ciuda pauzei vocale totale, Sam Smith nu si-a revenit in totalitate, acum fiind nevoit sa se lase pe mana medicilor. Insa artistul a tinut sa isi asigure fanii ca dupa ce isi va opera corzile vocale, va canta mai bine ca niciodata.

"Dragii mei, imi pare foarte rau sa va anunt ca in ciuda faptului ca in ultimele 10 zile am facut tot posibilul pentru a ma recupera, din pacate sunt nevoit sa imi operez corzile vocale. Sunt atat de suparat fiindca nu voi putea sustine spectacolele programate, insa medicii spun ca pot reveni pe scena dupa 6-8 saptamani. Abia astept sa cant pentru voi in curand!", a scris Sam pe Instagram.

El a mai adaugat: "Veste proasta! Trebuie sa ma opreze saptamana viitoare, asa ca sunt foarte emotionat. Dar asta este singura solutie. In 8 saptamani voi putea sa cant mai bine ca niciodata, asa ca merita. Imi pare nespus de rau! Va dati seama ca nu voi mai putea vorbi TREI SAPTAMANI dupa operatie?".

Bineinteles, fanii ingrijorati au tinut sa il asigure pe Sam ca totul va fi bine si ca abia asteapta sa il auda din nou cantand. Chiar daca Sam a intrat in pauza vocala totala din cauza hemoragiei pe corzile vocale suferite in urma cu cateva saptamani, el si-a tinut fanii la curent cu starea lui de sanatate, dar si cu activitatile sale.

In urma cu 6 zile, el a scris pe Instagram: "Vreau doar sa va spun ca sunt bine. Sunt incredibil de relaxat si sunt undeva prin Australia fara telefon, fara laptop si nu am mai vorbit deloc in ultimele 3 zile! Fac tot posibilul pentru a-mi reveni si pentru a urca pe scena in urmatoarele zile. A fost bine ca am reusit sa ma deconectez in aceasta perioada, insa imi este foarte dor de voi. Sper sa sunteti fericiti si sanatosi oriunde ati fi. Acum am sa ma intorc la filmele mele vechi si am sa ma prefac ca sunt Judy Garland".

Din pacate, toate eforturile lui Sam Smith au fost zadarnice, intrucat acum trebuie sa se supuna unei operatii destul de dificile.

Articolul urmator
Ce mai face astăzi Catrinel Dumitrescu, actrița de-o finețe inegalabilă! Și-a iubit soțul și teatrul cu toată ființa și s-a dedicat trup și suflet vieții de artist
Ce mai face astăzi Catrinel Dumitrescu, actrița de-o finețe inegalabilă! Și-a iubit soțul și teatrul cu toată ființa și s-a dedicat trup și suflet vieții de artist
Cu ce bad boy celebru ar trebui sa ai o aventura?
Incepe quiz
Cu ce bad boy celebru ar trebui sa ai o aventura?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.