Celebritatea l-a schimbat radical! Parea un tocilar si acum este unul dintre cei mai HOT burlaci!

Celebritatea l-a schimbat radical! Parea un tocilar si acum este unul dintre cei mai HOT burlaci!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Numele "Adam Richard Wiles" iti spune ceva? Dar Calvin Harris? Cred ca deja ai inceput sa zambesti timid si pe buna dreptate! Pe langa faptul ca este unul dintre cei mai apreciati si faimosi DJ ai momentului, Calvin Harris arata ilegal de bine. La aceeasi concluzie au ajuns si reprezentantii brandului Emporio Armani, care l-au ales pe artistul scotian, in varsta de 31 de ani, imaginea noii colectii de lenjerie intima.

Nu putini au fost cei care odata ce au observat cat de confortabil se simte dj-ul in fata aparatului foto, s-au intrebat daca nu cumva acesta si-ar fi gresit vocatia. Insa artistul blond, cu ochi albastri si cu un trup parca sculptat nu a aratat dintotdeauna atat de bine. Da, nici noua nu ne-a venit sa credem! Asta pana cand am vazut cu ochii nostri cateva fotografii mai vechi cu heartbreaker-ul Calvin Harris.

  

In anul 2008, cand abia incepea sa simta gustul celebritatii, Adam Richard Wiles era doar o umbra a Fat-Frumos-ului de astazi. Nu era blond, patratelele de pe abdomen (in mod sigur) lipseau cu desavarsire, iar dantura lui era departe de a fi perfecta. Acelasi lucru putem spune si despre vestimentatia sa, Calvin Harris aratand mai degraba precum un adolescent abia iesit de pe bancile liceului.

Ba mai mult, in acea perioada, Calvin abia reusise sa se obisnuiasca cu inaltimea sa (are 1.98 m!), el recunoscand ca in liceu colegii faceau glume pe seama lui fiindca era foarte inalt si foarte slab: "Nu e usor sa fii diferit. Eu eram cel mai inalt tip din scoala si colegii mei obisnuiau sa faca glume pe seama mea [...] Abia in ultimii 5 ani am invatat sa ma mandresc cu inaltimea mea", declara Calvin in 2009. I-a luat mai mult pana sa isi dea seama ca trebuie sa mai lucreze putin la aspectul sau! Anii au trecut, Calvin a inceput sa simta pe propria piele cum este sa fii unul dintre cei mai apreciati DJ din lume si brusc, si-a dat seama ca ar avea mai multe de castigat daca ar avea grija si de imaginea lui.

Cu timpul, artistul scotian si-a schimbat radical look-ul, din cap pana-n picioare. A revenit la culoarea sa naturala de par (blond), si-a albit si corectat dantura, s-a apucat de sport, si-a angajat un stilist si, peste noapte, a devenit unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbiz!

 2007

 2015

Succesul sau a atins cote maxime in anul 2014, cand Forbes l-a plasat pe primul loc in topul celor mai bine platiti DJ din lume, veniturile sale fiind estimate la 66 milioane de dolari. Acesta a colaborat cu cei mai in voga artisti ai momentului, printre care Rihanna, Florence Welch, Ne-Yo, Tinie Tempah, Ellie Goulding si John Newman. Talentul sau a fost rasplatit pe masura, Calvin laudandu-se cu numeroase premii muzicale, printre care si un trofeu Grammy castigat in 2013 gratie piesei "We found love" featuring Rihanna! 

Viata sa personala a devenit, brusc, subiect de can-can, zvonindu-se ca prin bratele sale musculoase au trecut atat supermodele, cat si artiste de succes. La inceputul anului 2013, s-a speculat ca dj-ul ar trai o intensa poveste de dragoste cu supermodelul Victoria's Secret, Anne Vyalitsyna, care abia se despartise de solistul Maroon 5, Adam Levine. Insa in primavara aceluiasi ani, Calvin recunoaste ca este indragostit de Rita Ora, relatia lor sfarsindu-se, din pacate, in luna mai a anului trecut.

Din iulie 2014 pana la inceputul acestui an, Calvin Harris s-a iubit cu un alt model, mai mic cu 10 ani decat el, Aarika Wolf.

Acum se pare ca artistul incalzeste patul lui Taylor Swift, presa de peste Ocean fiind tot timpul cu ochii pe cei doi porumbei, care desi au fost surprinsi in repetate tinandu-se de mana sau imbratisandu-se patimas, nu recunosc faptul ca formeaza un cuplu.

Tie iti place cum arata, in prezent, Calvin Harris? 

Foto: Splashnews 

 

Articolul urmator
Vă mai aduceți aminte de Dana Bartzer și Dan Creimerman? Au dat celebritatea pe liniștea din spatele cortinei
Vă mai aduceți aminte de Dana Bartzer și Dan Creimerman? Au dat celebritatea pe liniștea din spatele cortinei
Ai fi fericită cu un bad boy sau cu un tocilar?
Incepe quiz
Ai fi fericită cu un bad boy sau cu un tocilar?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.