Christina Aguilera si Lady Gaga au cantat impreuna! Vezi cum suna piesa!

Christina Aguilera si Lady Gaga au cantat impreuna! Vezi cum suna piesa!

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Odata rivale, acum prietene! Iata ca Lady Gaga si Christina Aguilera au pus deoparte orice divergente din trecut si au punctat o colaborare surpriza in finala show-ului "The Voice". Cele doua artiste au cantat impreuna piesa "Do What You Want", noul single al lui Gaga.

Atat Gaga cat si Aguilera au purtat tinute similare, desprinse parca din epoca disco a anilor '70.

"Este pentru prima data cand ne-am intalnit, iar cand am auzit ca Lady Gaga vrea sa colaboreze cu mine am fost imediat de acord", a declarat Christina Aguilera.

"Am asteptat mult sa o intalnesc pe Gaga. Este un artist desavarsit si o admir pentru ca nu ii este teama sa isi asume riscuri. O respect foarte mult si este cea mai autentica si modesta persoana pe care am intalnit-o in toata aceasta industrie muzicala. Va spun ca este foarte greu sa mai intalnesti o persoana precum Gaga, pe care o iubesc si care merita totul", a completat Aguilera.

Cele doua artiste au ridicat publicul in picioare pe acordurile melodiei "Do What You Want", extrasa de pe albumul "ARTPOP". Noua melodie promovata de Lady Gaga se afla deja pe locul 13 in Bilboard Hot 100.

Urmareste mai jos duetul cu Lady Gaga si Christina Aguilera si spune-ne daca iti place:

 

In trecut, Lady Gaga a acuzat-o pe Aguilera ca incearca sa ii copieze stilul vestimentar, iar cea din urma a facut o declaratie ofensatoare la adresa lui Gaga: "Ca sa fiu sincera, nici nu stiu ce este aceasta persoana. Nu stiu daca este femeie sau barbat".

Desi a existat o rivalitate puternica intre ele, se pare ca s-au hotarat sa lase totul in urma si sa isi uneasca talentele.

Articolul urmator
Reacție neașteptată a Monicăi Tatoiu la piesa „Macarena”: „Numai femeile sunt agresate? Bărbații sunt și ei abuzați”
Reacție neașteptată a Monicăi Tatoiu la piesa „Macarena”: „Numai femeile sunt agresate? Bărbații sunt și ei abuzați”
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.