Cine va fi nasa fetitei lui Blake Lively? Actrita pune punct controversei!

Cine va fi nasa fetitei lui Blake Lively? Actrita pune punct controversei!

Eugenia Dinescu, redactor

Atunci cand parintii tai sunt Blake Lively si Ryan Reynolds, curiozitatea oamenilor despre nasii tai de botez este complet justificata, iar acum vedeta din “Gossip Girl” are cateva lamuriri de facut asupra controversei iscate in ultimele zile despre cine vor fi nasii fetitei sale impreuna cu Ryan, James.

Saptamana trecuta Amber Tamblyn, care a jucat alaturi de Blake in “Fratia Pantalonilor Umblatori”, a fost invitata in emisiunea gazduita de Nick Lachey la un post de televiziune american, unde a marturisit ca va fi nasa de botez a fetitei pe care Blake o are impreuna cu Ryan Reynolds, alaturi de celelalte doua actrite din film, Alexis Bledel si America Ferrera. Chiar daca ne-ar fi placut sa vedem acest cvartet din nou in formula completa, se pare ca nu este decat un zvon nefondat.

In cadrul unui interviu acordat canalului american E! News in care isi promova cel mai recent film, “The Age of Adaline”, Blake a tinut sa lamureasca situatia: “Le-as numi “zanele protectoare”, mai degraba. Nu le-am desemnat niciodata nasele de botez, dar nu vreau sa le ranesc sentimentele!”, a spus actrita in varsta de 27 de ani. “Nu, ele sunt prietenele mele dragi, extrem de dragi. As spune ca bebelusul meu are o multime de mame spirituale”, a completat Blake.


Robyn, alaturi de Blake

Te intrebi probabil cine va fi pana la urma nasa micutei James, care a venit pe lume la sfarsitul anului trecut? Chiar daca nu are o pereche de pantaloni fermecati in garderoba, nici ea nu este straina de lumea filmului. A jucat in “M.D.’, “Saving Grace” si chiar in recent anulatul “Twin Peaks” al lui David Lynch si este nimeni alta decat sora lui Blake, Robyn Lively. Sotia lui Ryan Reynolds marturiseste ca in cazul unei situatii urgente, sora ei ar fi prima persoana careia i-ar incredinta fiica: “Sora mea ar fi cea care ar avea grija de copilul meu daca mi s-ar intampla ceva si nu acele nebunatice”, a glumit Blake. Cele 4 actrite au ramas foarte apropiate inca de la premiera filmului “Fratia Pantalonilor Umblatori”, participand la ceremoniile importante din vietile lor, cat si la premierele de pe Broadway.

Chiar daca a existat o confuzie cu privire la nasii fetitei lui Blake lively si Ryan Reynolds, avem totusi certitudinea ca se va bucura de atentia catorva dintre cele mai interesante staruri! Tu ce parere ai despre decizia lui Blake?

Articolul urmator
Roxana Vancea face cununia religioasă anul acesta: „Am vorbit cu nașa și am rugat-o să aleagă ea o dată”
Roxana Vancea face cununia religioasă anul acesta: „Am vorbit cu nașa și am rugat-o să aleagă ea o dată”
Esti dominata sau domini intr-o relatie?
Incepe quiz
Esti dominata sau domini intr-o relatie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.