Dana Rogoz, in costum de baie la cinci luni dupa nastere. Imagini fara Photoshop

Dana Rogoz, in costum de baie la cinci luni dupa nastere. Imagini fara Photoshop

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Cu toate ca a nascut in urma cu doar cinci luni, Dana Rogoz este foarte mandra de corpul ei si nu se ascunde in spatele unor fotografii intens prelucrate. Astfel ca vedeta a publicat recent pe blog-ul personal cateva imagini in costum de baie, fara a fi prelucrate in Photoshop

Intr-un costum de baie negru, din doua piese, si o palarie cu boruri ample, tot neagra, Dana afiseaza o silueta de invidiat, de parca nici nu ai zice ca a nascut anul acesta.

Dana Rogoz

"Fotografiile de mai sus, fara doar si poate unele dintre preferatele mele din vara aceasta, sunt realizate de Adrian Stoicoviciu pentru numarul de august al revistei Ce se intampla, doctore?, pe coperta careia apar alaturi de Vlad", a scris vedeta pe blog-ul personal.

"Va promisesem intr-un post anterior ca o sa revin cu imagini de la aceasta sedinta foto, asa ca iata ca m-am tinut de cuvant. Adi Stoicoviciu (Stoico cum ii spun eu ) este un fotograf care a stiut intodeauna sa imi puna corpul in valoare, sa ma faca sa ma simt relaxata in timpul sedintei foto (chiar si atunci cand port un costum de baie), asa ca datorita lui am avut curajul sa risc acum si sa va arat aceste fotografii complet neretusate, neprelucrate. E drept ca m-am si saturat de atata ‘perfectiune' obtinuta pe calculator, pe care o zaresc peste tot in reviste sau bloguri de fashion. Uneori (cand echipa de filmare e pe masura), iti poti permite sa lasi materialul in forma bruta", a continuat aceasta.

Dana Rogoz Dana Rogoz

Prietenii virtuali au remarcat imediat ca Dana Rogoz arata impecabil in costum de baie si ca sarcina nu a lasat nicio urma pe corpul ei.

"Dana, ne omori cu trupul tau si cu pozele astea minunate. Tot ce imi doresc e ca dupa nastere sa arat si eu asa", "Tare draga imi esti! Arati superb... simplu si delicat!", "Cred ca fiecare femeie si-ar dori sa arate asa la doar cateva luni dupa nastere! Felicitari pentru ca iti traiesti viata frumos!, au fost cateva reactii.

Vedeta a declarat intr-un interviu recent ca se simte norocoasa deoarece a revenit rapid la silueta de dinainte de sarcina fara prea multe eforturi: "Am luat 9 kilograme in timpul sarcinii, iar acum am 2,5 kilograme in plus fata de cand am ramas si scad zi de zi natural. Dar nu m-am infometat o secunda. Dimpotriva, am fost atenta sa nu cumva sa sar vreo masa, cum se mai intampla din cauza programului inainte de a ramane insarcinata. Am mancat tot ce am vrut si cum am vrut, eliminand alimentele interzise in sarcina. Si cat mai variat, carne, legume, fructe, din toate. In rest nu am stat atenta sa numar caloriile, iar acum mananc in continuare super bine pentru ca alaptez".

Tie iti place cum arata Dana Rogoz in costum de baie la doar cinci luni dupa nastere?

Sursa foto: danarogoz.one.ro

Articolul urmator
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Ce fel de costum de baie ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de costum de baie ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.