Dana Rogoz, in culmea fericirii! Fiul ei a zis pentru prima data mama!

Dana Rogoz, in culmea fericirii! Fiul ei a zis pentru prima data mama!

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Dana Rogoz este o mamica implinita. Fiul ei, Vlad, in varsta de doar patru luni a spus de curand pentru prima data "mama".

"Nu imi vine sa cred!!!! Sunt extrem de fericita! Vlad tocmai a spus pentru prima oara ma-ma!", a scris Dana Rogoz pe pagina ei de Facebook, in dreptul unei imagini in care apare tinandu-si bebelusul in brate.

Dana Rogoz si fiul ei

Pentru cei mai sceptici dintre fanii sai, vedeta Pro TV a povestit in amanunt evenimentul prin intermediul blog-ului sau personal.

"Vlad era in mijlocul unei sedinte de masaj facuta de un kinetoterapeut (Buna, Simona!). Era pe masuta de infasat si tocmai il intorsese pe burtica, o pozitie dupa care nu pot sa zic ca se da in vant. Dar era vesel si gangurea. Cand sa ies din camera, aud un "ma-ma" tare si clar! Am zis ca am auzenii. M-am intors cu ochii cat cepele spre el si m-am uitat si catre Simona imediat, sa primesc o confirmare: "Ai auzit???? A spus mama! Nu e niciun dubiu, a spus mama." imi raspunde ea. Si o cred, ca sigur a mai auzit zeci de copii spunand-o (unii dintre ei chiar si sub 4 luni). Oh, Doamne, ce senzatie! Nu imi venea sa cred! Imi venea sa il pup din cap pana in picioare", a scris actrita in varsta de 28 de ani pe blog.

"Am fugit repede in sufragerie unde era Radu si am inceput sa urlu: A spus! A spus!!!!". ‘Nu, Dana, ti s-a parut. Nu are cum sa spuna la varsta asta.' mi-o tranteste el sceptic. Noroc ca martorul a venit sa-mi sustina cauza. Si de aici un sir lung de glume si mistouri din partea familiei. O sun pe mama sa ii dau vestea. ‘Dana, nu exista sa spuna asa ceva la sub 4 luni, nu am mai auzit!'. ‘Mama, crede-ma, a spus-o!'. Nu inseamna ca stie ce a zis, ca stie ca eu sunt ma-ma, dar ideea e ca a nimerit-o! La care mama, cu pronosticurile ei vesnice: ‘Stii ce inseamna asta, daca spune mama prima oara? Ca urmeaza o fata'.

Dupa vreo jumatate de ora era deja la noi in vizita si incerca sa ma convinga sa nu mai spun nimanui povestea, ca fie ma vor crede nebuna, fie mincinoasa, oricum nu de bine. Sa nu spun nimanui??? Helloooo, e pe Facebook! Acum, pe bune, cum sa nu te lauzi cu asa o intamplare. Urmeaza reactia fratilor. Mai intai in trimit mesaj pe whatsapp lui Radu (tot Radu il cheama si pe unul dintre fratii mei): ‘A zis mama!'. ‘Ce a zis mama?' (va rog sa remarcati ce buna comunicare exista intre frati!). Apoi dupa cateva secunde ii pica fisa:‘Wow', ‘Tare'. Il sun si pe Andrei mai pe seara, fratele mai mare, medicul, cel care pana nu demult il denumea simplu pe Vlad: ‘o insiruire de organe'.‘Ai auzit ca a spus mama?'.‘Daaaa...claaar! Cred ca a regurgitat de doua ori cu un maaaa si inca o data un maaaa'. ‘Omule, pe bune, nu a ragait un ma-ma, ci l-a spus clar si tare'. ‘Dar i-ai repetat tu mai des in ultima vreme mama, mama, mama?'. Ei bine, Da, aici m-a prins. Zilele trecute ii spuneam lui Radu ca sunt sigura ca va spune prima oara tata. Si asta in primul rand pentru ca am auzit ca le-ar fi mai usor sa spuna ta-ta-ta-ta decat ma-ma-ma-ma tuturor bebelusilor. Si in plus, nascusem o alta teorie:‘Eu de fiecare data ii vorbesc despre tine: Vine tata! Hai la tata! Am vorbit cu tata la telefon! E normal sa spuna tata prima oara'. ‘Nu-i adevarat. Voi, mamele, mai des ii repetati cuvantul mama: Iubitul lui mama, te pupa mama, sa te ia mama in brate...'", a continuat Dana Rogoz in cadrul aceleiasi postari.

Dana Rogoz

"In fine, am citit si pe Facebook mesajele primite, in mare cam aceleasi reactii. Repet, nu stie la varsta asta ce inseamna ma-ma, dar o sa vina si momentul in care se va uita in ochii mei si imi va spune acest cuvant superb la fel de clar si tare, dar si incarcat de subinteles. Radu inca vrea sa ma pacaleasca ca a spus mama dar cu t in fata. Iar Adela ma tot intreaba daca sigur ca nu a spus nana, ea fiind nasa. Cum sa ma creada toata lumea pe Facebook, cand pana si familia se imparte intre ‘doar a regurgitat' si ‘oh, Doamne, e geniu!'", a mai scris aceasta.

"Va voi tine la curent cu evolutia acestui subiect. Daca maine imi spune cat e radical din 3, sa nu va mirati! Oricum, eu am notat in calendar marele eveniment: 27 iunie, caci eu stiu ce am auzit si mai ales ce am simtit dupa. Prea frumos. P.S.: Nu m-ar supara deloc acum ca am observat ca e capabil sa o spuna, sa o faca mai des. Radu e deja disperat de cate ori i-am repetat copilului deasupra capului mama, mama, mama, cu gandul ca poate o mai spune o data si de fata cu el", si-a incheiat Dana Rogoz postarea pe blog.

Vedeta Pro TV si sotul ei, Radu Dragomir, sunt in al noulea cer de cand au devenit parinti. Proaspata mamica nu rateaza niciun moment petrecut alaturi de bebelusul sau si isi tine mereu la curent fanii cu experientele sale.

Desi a nascut cu doar patru luni in urma, Dana Rogoz are in continuare o viata activa. Actrita tine in permanenta legatura cu fanii ei pe pagina de Facebook si pe blog, merge la evenimente si arata mereu impecabil. Intrebata constant care este secretul sau, Dana Rogoz marturiseste de fiecare data ca se numara printre mamicile norocoase si ca silueta ei a revenit rapid la dimensiunile de dinainte de sarcina.

Sursa foto: Facebook

Articolul urmator
Dana Roba ar fi presimțit coșmarul prin care a trecut! "La un moment dat, un demon a venit în fața mea"
Dana Roba ar fi presimțit coșmarul prin care a trecut! "La un moment dat, un demon a venit în fața mea"
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.