Ei sunt actorii care mor cel mai des in filme!

Ei sunt actorii care mor cel mai des in filme!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Chiar daca au primit roluri principale in diverse productii, acest lucru nu ii face invincibili pe unii actori, care au facut un adevarat obicei din a pieri inainte de finalul filmului. Leonoardo DiCaprio, Robert DeNiro sau Charlize Theron reprezinta doar cateva nume de seama ale cinematografiei care nu au avut parte de un final fericit in fiecare productie.

Am putea spune ca nu exista film in care Leonardo DiCaprio sa nu moara la final, nu-i asa? Ei bine, surprinzator, din toate cele 27 de filme ale sale, doar in 8 dintre ele Leo nu are parte de un final fericit. Dupa ce in Titanic moare inghetat, in celelalte pelicule, precum Django Unchained, The Departed, Blood Diamond, The Quick and the Dead si The Great Gatsby actorul isi pierde viata dupa ce este impuscat. Sa nu uitam de Romeo + Juliet, unde actorul se sinucide din dragoste pentru Julieta, inghitind otrava, sau de J.Edgar, aici personajul lui Leo murind din cauza unui atac de cord.

Un alt actor, care in decursul a 15 ani de cariera a murit de foarte multe ori in propriile productii, este Samuel L. Jackson. Sunt foarte putine filmele in care Samuel moare altfel decat impuscat. In productia Deep Blue Sea, este mancat de viu de un rechin, iar in The Other Guys el se sinucide aruncandu-se de pe un zgarie-nori.

Johnny Depp moare si el in 10 filme, insa spre deosebire de colegii lui de breasla, actorul prefera diversitatea cand vine vorba de acest aspect. In productiile Platoon, Dead Man, Public Enemies si 21 Jump Street, actorul moare impuscat, in timp ce in The Astronaut's Wife este rapit de extraterestri si electrocutat. In From Hell isi pierde viata in urma unei supradoze de droguri, iar in Sweeney Todd moare dupa ce ii este taiat gatul. 

Pana acum, Robert DeNiro a jucat aproape numai in roluri negative, drept urmare faptul ca personajele interpretate de actor mor la finalul a 14 filme, nu ar trebui sa socheze pe nimeni. In afara de productiile The Mission, Mean Street, Heat, The Fan si Jackie Brown, in care DeNiro moare impuscat, mai amintim si Bloody Mama, in care piere in urma unei supradoze, Cape Fear, unde moare inecat, Mary Shelley's Frankenstein - ingropat de viu si Great Expectations in care moare injunghiat.   

Si eroinele isi pot pierde viata in filme! Charlize Theron este una dintre ele, personajele actritei murind in 8 filme. Primul de care amintim este Sweet November, unul dintre cele mai romantice si in acelasi timp, tragice povesti de dragoste ale tuturor timpurilor. Aici Sara (Charlize) moare rapusa de o boala incurabila. Printre alte productii in care actrita nu are parte de un final fericit, se numara The Devil's Advocate, unde se sinucide, Monster unde moare dupa ce i se injecteaza o substanta letala si Head in the Clous in care piere impuscata. 

Desi este faimos datorita rolului sau din seria "Die Hard (Greu de ucis)", Bruce Willis este de fapt destul de usor de ucis in alte productii. Dintre toate cele 9 filme in care actorul moare inainte de final, in 6 din ele, Bruce piere impuscat. Aici amintim Twelve Monkeys, The Jackal, The Sixth Sense, Hart's War, Sin City si Planet Terror. In Armageddon, personajul sau moare in urma unei explozii, in timp ce in Billy Barhgate piere inecat.

Insa actorul care moare in prea multe productii pentru a putea fi enumerate in acest articol, este Sean Bean. El este actorul supranumit "tipul care moare in orice"! Suficient sa amintim cateva dintre decesele celebre ale acestui actor din filmele "Golden Eye", "Game of Thrones" si "Lord of the rings". Pana acum, fictiv, Sean a fost impuscat, injunghiat, decapitat, ciopartit, calcat de masini si electrocutat. Tragand linie, ajungem la concluzia ca Sean Bean a murit in mai mult de 25 de filme si seriale tv.

Foto: Zimbio

Articolul urmator
Ce mai fac actorii din Inimă de Țigan. Pe unii îi vezi încă la TV, unii nu mai sunt printre noi, iar alții s-au retras într-un con de umbră
Ce mai fac actorii din Inimă de Țigan. Pe unii îi vezi încă la TV, unii nu mai sunt printre noi, iar alții s-au retras într-un con de umbră
Cât de des te faci de rușine în public?
Incepe quiz
Cât de des te faci de rușine în public?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.