Fiica lui Whitney Houston este din nou in coma. Afla cele mai recente vesti despre starea ei

Fiica lui Whitney Houston este din nou in coma. Afla cele mai recente vesti despre starea ei

Eugenia Dinescu, redactor

A trecut mai mult de o luna de cand Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei Whitney Houston, a fost gasita in stare de inconstienta in cada plina cu apa din locuinta sa din Roswell, Georgia. Dupa ce a prezentat cateva semne de ameliorare, starea lui Bobbi Kristina pare sa se fi inrautatit iar, spre disperarea familiei. Medicii au fost nevoiti sa ii induca din nou starea de coma cu ajutorul tranchilizantelor, dupa ce incercarile de a o trezi au rezultat in “spasme violente”, informeaza RadarOnline.

Un apropiat al familiei a declarat intr-un interviu acordat revistei People ca medicii nu au obtinut rezultate pozitive in urma stoparii tratamentului care ii mentinea tinerei de 21 de ani starea de coma. Hotararea specialistilor de a o trezi din coma indusa medical poate surveni fie pe fondul unei ameliorari a starii pacientei, fie pentru ca medicii isi doresc sa evalueze care este starea functiilor cerebrale ale pacientului si sa determine extinderea traumelor produse de perioada in care creierul Kristinei a fost deprivat de oxigen.

In ultimele saptamani, functiile vitale ale fiicei lui Whitney au fost intretinute doar cu ajutorul aparatelor, conform presei de peste Ocean. Ea continua sa se afle in stare de moarte cerebrala, insa familia continua sa spere la un miracol. “Toata lumea spera ca acesta era semnul unei intorsaturi pozitive. Eram atat de optimisti”, spune acelasi apropiat al familiei pentru revista People. Din pacate insa, spasmele violente cu care se confrunta atunci cand medicii incearca sa o scoata din starea de coma reprezinta un “regres major”, iar vestea nu a fost usor de suportat pentru tatal lui Bobbi Kristina, Bobby Brown: “Bobby face fata cu greu; era sigur ca aceasta urma sa fie o zi buna. Dar va rog, toata lumea trebuie sa se roage pentru Krissi. Trimiteti-i un gand bun, rugaciunile voastre, urarile voastre de bine, orice”, a implorat apropiatul familiei.

Intre timp, Bobbi Kristina continua sa se zbata ntre viata si moarte, iar ancheta derulata de Politia din Roswell pentru elucidarea circumstantelor in care s-a petrecut nefericitul incident a scos la iveala, la o a doua perchezitie, prezenta narcoticelor in casa in care Bobbi Kristina locuia impreuna cu partenerul sau de viata, Nick Gordon. In ciuda acestor probe, organele care ancheteaza cazul nu au oferit niciun verdict cu privire la evenimentele petrecute in seara in care Bobbi Kristina a fost gasita fara semne vitale.

Tu ce crezi ca s-a intamplat cu Bobbi Kristina?

Articolul urmator
Cristina Spătar merge din nou la altar! Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și este pe deplin fericită
Cristina Spătar merge din nou la altar! Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și este pe deplin fericită
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.