Fondatorul Facebook-ului a devenit tatic si a facut o promisiune care te va soca!

Fondatorul Facebook-ului a devenit tatic si a facut o promisiune care te va soca!

Eugenia Dinescu, redactor

CEO-ul companiei Facebook, Mark Zuckerberg (31 ani) si sotia acestuia, Priscilla Chan (30 ani), au devenit parinti pentru prima data, chiar de 1 decembrie! Anuntul a fost facut, asa cum era de asteptat, prin intermediul retelei sociale fondate de Mark Zuckerberg, unde proaspatul tatic a dezvaluit totodata si numele pe care fetita lui il va purta, Max, alaturi de o fotografie in care apare alaturi de sotie si fetita lor.

Cuplul a anuntat ca asteapta un copil in luna iulie, iar bucuria lor este in sfarsit completa odata cu venirea pe lume a Maximei, dupa ce Priscilla a suferit 3 pierderi de sarcina in trecut. De asemenea, Zuckerberg a anuntat in urma cu cateva saptamani ca va intra in concediu de paternitate timp de doua luni, pentru a putea fi in permanenta prezent intr-o perioada extrem de importanta pentru dezvoltarea unui nou-nascut: “Studiile au aratat ca, atunci cand parintii care muncesc rezerva timp pentru a-l petrece alaturi de nou-nascuti, rezultatele sunt mai bune pentru dezvoltarea copiilor si familiei”, spune Zuckerberg.

Mark Zuckerberg nu se limiteaza insa la a fi un tatic dedicat, ci isi doreste o schimbare pentru toti copiii planetei. Antreprenorul s-a angajat sa doneze 99% din actiunile pe care le detine la reteaua sociala in timpul vietii, a caror valoare este evaluata la 45 de miliarde de dolari, pentru a sustine campania umanitara lansata de el si sotia lui prin intermediul organizatiei caritabile "Initiativa Chan-Zuckerberg". Banii urmeaza sa fie investiti in proiecte umanitare menite sa promoveze egalitatea intre copii si dezvoltarea potentialului uman, centrate in special asupra domeniul educatiei si cel medical. Vestea a fost facuta publica prin intermediul unei scrisori adresate fiicei lui, in care Mark si Priscilla isi prezinta viziunea asupra lumii in care spera ca fetita lor sa creasca.

  

Mark si Priscilla s-au casatorit in luna mai 2012, dupa o relatie mai lunga de 11 ani. Cei doi s-au cunoscut la una din petrecerile fratiei din care Mark facea parte in colegiu, iar nunta a reusit sa-i ia prin surprindere chiar si pe cei mai apropiati prieteni ai cuplului. Invitatii au crezut ca urmau sa participe la petrecerea de absolvire a unui stagiu medical al Priscillei, absolventa a Universitatii din Calfornia.  

Tu ce parere ai despre initiativa lui Mark Zuckerberg si Priscillei Chan?

Articolul urmator
Dramele prin care a trecut familia lui Mihai Trăistariu. Artistul a făcut mărturisiri sfâșietoare despre trecutul care încă îi urmărește pe el și pe frații săi
Dramele prin care a trecut familia lui Mihai Trăistariu. Artistul a făcut mărturisiri sfâșietoare despre trecutul care încă îi urmărește pe el și pe frații săi
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.