Iata cati actori celebri au refuzat sa joace in filmul biografic Steve Jobs

Iata cati actori celebri au refuzat sa joace in filmul biografic Steve Jobs

Eugenia Dinescu, redactor

Au trecut mai bine de 3 ani de la anuntarea filmului biografic inspirat de viata lui Steve Jobs, co-fondatorul brandului Apple, insa productia pare urmarita de ghinion. Spre deosebire de clientii Apple, capabili sa stea la coada pentru zile intregi in asteptarea unui produs, actorii nu se inghesuie la auditii pentru roluri. Dimpotriva, tot mai multi se retrag inca din perioada negocierilor, cea mai recenta vedeta fiind chiar Natalie Portman.

Castigatoarea premiului Oscar pentru rolul din “Black Swan” era actrita favorita pentru a juca personajul fiicei lui Jobs, surclasand alte nume importante de la Hollywood in competitia pentru rol, printre ele numarandu-se si Scarlett Johansson sau Jessica Chastain. Natalie a avut parte de o evolutie fulminanta in cariera inca de la primele roluri, a publicat cateva studii stiintifice cat timp a studiat psihologia la Harvard, insa nu va face parte din proiect din cauza programului incarcat.



Michael Fassbender (stanga) va juca alaturi de Seth Rogen

Leonardo DiCaprio este un alt actor care a refuzat sa faca parte din aceasta productie. Dupa ce a uimit spectatorii cu prestatia din "Lupul de pe Wallstreet", Leo ar fi trebuit sa se mute in Sillicon Valley pentru "Jobs". DiCaprio s-a retras din proiectul biografic, preferand sa se dedice in totalitate urmatorului sau film, "The Revenant", inainte de a lua o pauza de la actorie. In urma refuzului exprimat de Leo, rolul i-a fost pasat lui Christian Bale, fara auditii sau probe preliminare. Desi Bale a demonstrat in trecut ca poate interpreta cu succes roluri dificile si e dispus sa faca sacrificii mari pentru a intra in pielea personajelor, asa cum a procedat pentru "Masinistul", se pare ca de aceasta data a considerat ca nu este alegerea potrivita pentru rol. 

Dupa ce Christian Bale si Leonardo DiCaprio au refuzat sa joace rolul principal, producatorii l-au cooptat pe Michael Fassbender pentru a-i da viata lui Steve Jobs pe marile ecrane. Frumosul actor din X-Men va face echipa cu nimeni altul decat Seth Rogen, care a confirmat deja ca va juca rolul lui Steven Wozniak.

Danny Boyle a fost premiat cu Oscar pentru filmul "Vagabondul milionar" 

Nici atunci cand vine vorba despre regizori productia “Jobs” nu s-a bucurat de mai mult noroc. Dupa ce a fost vehiculat numele lui David Fincher, filmul urmeaza sa fie regizat de Danny Boyle, cunoscut pentru ecranizarea romanului “Trainspotting” si “Slumdog Millionaire”. Totusi, confuziile continua sa planeze asupra filmelor centrate in jurul lui Steve Jobs. Cu doar cateva luni in urma a fost lansat “jOBS”, un alt biopic despre Steve Jobs in care Ashton Kutcher joaca rolul principal. Desi titlul imita strategia de advertising care a adus atat de mult succes produselor Apple, filmul nu a reusit sa fie nici pe placul criticilor, nici al publicului, fiind considerat un esec in box office-ul american.

Inspirat de biografia oficiala a lui Steve Jobs, filmul va urmari 3 momente cheie din viata vizionarului din fruntea Apple: lansarea sistemului Mac, preluarea companiei NeXT si lansarea iPod-ului. Se pare insa ca succesul de care Steve Jobs s-a bucurat in timpul activitatii a fost inlocuit de ostilitatea cu care publicul larg intampina vestile legate de Apple dupa moartea acestuia, cauzata de cancer pancreatic. Turnura a culminat cu distrugerea unui monument ridicat in cinstea lui Jobs in Rusia, dupa ce noul CEO Apple, Tim Cook, a anuntat ca este gay.

Articolul urmator
Oana Ioniță a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu: „L-am refuzat”
Oana Ioniță a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu: „L-am refuzat”
Cati parteneri sexuali ai avut?
Incepe quiz
Cati parteneri sexuali ai avut?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.