Inna a lansat o piesa in limba araba! Vezi cat de provocatoare este artista in clip!

Inna a lansat o piesa in limba araba! Vezi cat de provocatoare este artista in clip!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Se pare ca Inna a dat din nou lovitura! Vedeta lanseaza hituri pe banda rulanta, ea rasfatandu-si luna trecuta fanii cu "Yalla", noul sau single cu versuri in limba engleza si araba, care a fost extrem de bine primit.  Ieri, Inna a revenit cu videoclipul noii sale piese, care a fost filmat in Maroc, in regia lui Barna Nemethi, cu care Inna a mai colaborat pentru piesele "Good time" si "In your eyes".  

Videoclipul, la fel de exotic precum acordurile single-ului, ne-o dezvaluie pe Inna in cele mai senzuale ipostaze, ratacind si dansand lasciv pe strazile din Marrakesh.

Filmarile au durat 3 zile iar Inna se declara extrem de incantata de rezultatul final: "Yalla este una dintre cele mai energice piese de pe albumul "INNA". Ma bucur mult ca am filmat videoclipul in Marrakesh! Abia astept sa vad reactiile fanilor mei cand vor vedea videoclipul. Stiu ca piesa este pe placul lor", a marturisit artista.

  

Piesa "Yalla" este destul de diferita fata de ultimul single al vedetei, "Bop Bop", care s-a bucurat la randul sau de un succes incredibil. A fost compusa si produsa de Marcel Botezan, Sebastian Barac, dar si de catre Inna, iar versurile in araba ii apartin lui Nadir, artistul care a cucerit toate posturile de radio vara aceasta cu piesa "Vita Bella" si care a devenit cunoscut dupa ce a participat la emisiunea X Factor.   

Urmareste si tu videoclipul piesei "Yalla": 

Fanii Innei au ramas placut impresionati in momentul in care au vazut ca artista lor preferata canta perfect si in limba araba. Insa Inna nu a scapat de criticile din partea admiratorilor sai de religie musulmana si nu numai, care au acuzat-o pentru modul destul de provocator in care a ales sa portretizeze femeia islamica: "Sunt arab si tin sa mentionez ca femeile musulmane nu isi arata sanii si picioarele asa cum o faci tu, mai ales in Maroc. Nu intelegi adevarata cultura araba".

Insa criticile palesc in fata milioanelor de apecieri de care vedeta se bucura din plin, ca intotdeauna! Tu ce parere ai despre videoclipul piesei "Yalla"?

Surse: Facebook, Instagram

Articolul urmator
Ce etnie are Andra, de fapt. Artista se mândrește cu familia numeroasă pe care o are și cu originile sale
Ce etnie are Andra, de fapt. Artista se mândrește cu familia numeroasă pe care o are și cu originile sale
Ce limba straina ar trebui sa inveti?
Incepe quiz
Ce limba straina ar trebui sa inveti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.