Irina Shayk dezvaluie secretele frumusetii sale! Afla tot ce face pentru a se mentine in forma

Irina Shayk dezvaluie secretele frumusetii sale! Afla tot ce face pentru a se mentine in forma

Eugenia Dinescu, redactor

Campaniile pentru Sports Illustrated in care apare supermodelul Irina Shayk, ar putea fi singurul imbold de care orice femeie ar avea nevoie pentru a incepe o rutina de fitness. Iar acum acest ideal tocmai a devenit mai usor de atins, deoarece frumoasa rusoaica de 29 de ani, care s-a despartit recent de fotbalistul Cristiano Ronaldo, a dezvaluit in cadrul unui interviu cateva dintre secretele ei pentru a se mentine in forma.

Nu este de mirare ca un corp tonifiat ca al Irinei implica extrem de mult efort si determinare, dar pentru supermodelul de 29 de ani, principalul principiu pe care isi bazeaza stilul de viata este faptul ca “trebuie sa iti iubesti corpul, sa il respecti si sa il tratezi bine”, marturiseste Irina. “Imi petrec timpul facand exercitii de cardio pentru ca imi dau o stare de bine”, a completat ea.

“Mananc ce imi place dar scap de exces la sala”, a adaugat Irina. “Fac sport in fiecare zi, dar evit exercitiile care mi-ar putea dezvolta prea mult muschii. Ma concentrez asupra alergatului, boxului, ciclismului si exercitiilor Pilates”, a mai dezvaluit Irina despre ce implica strategia sa pentru a se mentine in forma. Desi nu este o fana a dietelor, Irina pastreaza echilibrul arzand caloriile in exces prin activitati fizice riguroase: nu se sfieste sa admita ca “slabiciunea ei sunt cartofii prajiti’ si ca “mananca inghetata si prajituri”, dar “totul este o problema de echilibru. Daca mananc ceva de genul acesta, ma simt apoi mult mai bine daca petrec cateva ore la sala de fitness”, a divulgat Irina.

Motivatia nu pare sa fie o problema pentru Irina Shayk, care este de parere ca “nu poti obtine nimic fara sa muncesti din greu”. Intr-un interviu acordat revistei Vogue, ea a dezvaluit si sursa mentalitatii puternice pe care o demonstreaza: “Tatal meu a murit atunci cand aveam 14 ani si mama mea a trebuit sa jongleze doua joburi in acelasi timp pentru a se asigura ca mie si surorii mele nu ne lipseste nimic. Nu poti doar sa visezi la lucrurile pe care vrei sa le obtii si sa lasi totul in voia sortii. Trebuie sa il obtii singur”, spune Irina.



Iar aceasta perspectiva da cu siguranta roade, pentru ca Irina a evoluat rapid de la revistele glossy in care apare in ipostaza de model pentru branduri de lenjerie intima la o cariera de actrita pe marile ecrane. Remake-ul filmului “Hercules: The Thracian Wars” a marcat debutul Irinei ca actrita, alaturi de Dwayne “The Rock” Johnson, iar Irina cu siguranta nu se va opri aici. Topmodelul viseaza sa intre in postura unui spion rus, intr-un film de actiune. Pe langa dezvaluirea ambitiei sale de a deveni, poate, una dintre viitoarele Bond girls, Irina a impartasit un secret de frumusete caruia ii datoreaza aspectul radios al pielii: “beau multa apa si sucuri de citrice, care sunt o sursa excelenta de vitamina C”, spune Irina, care nu s-a sfiit sa recunosca nici faptul ca demachiantul sau favorit nu este altceva decat uleiul de cocos.

Inainte de a deveni supermodelul de astazi, Irina a crescut intr-un mic sat din Rusia unde isi petrecea majoritatea timpului “plantand rosii si cartofi”, marturiseste ea, pana cand a fost remarcata de directorul de casting al unei agentii locale de modeling. Ceea ce multi nu stiu despre frumoasa rusoaica este ca talentul ei nu se rezuma la naturaletea cu care pozeaza pentru cele mai mari branduri de lenjerie intima. Irina a studiat pianul timp de 7 ani si a cantat chiar intr-un cor din Rusia natala, iar compozitorii sai favoriti sunt Mozart si Beethoven.

Tu ai de gand sa aplici vreunul dintre sfaturile de frumusete ale Irinei Shayk?

Articolul urmator
Adevărul despre relația dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin. Au format sau nu un cuplu?
Adevărul despre relația dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin. Au format sau nu un cuplu?
Răspunde la câteva întrebări și află ce tip de rochie îți pune cel mai bine în evidență forma corpului
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări și află ce tip de rochie îți pune cel mai bine în evidență forma corpului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.