Jennifer Lopez: Sunt dependenta de dragoste! Vezi ce alte declaratii a mai facut diva!

Jennifer Lopez: Sunt dependenta de dragoste! Vezi ce alte declaratii a mai facut diva!

Eugenia Dinescu, redactor

J.Lo a fost cea care a conturat arhetipul divei cu forme voluptuoase si atitudine dura in cultura pop, dar iata ca “Jenny from the block” are si o latura sensibila pe care nu se sfieste sa o arate. Diva recunoaste intr-un interviu anxietatile si presiunile carora este nevoita sa le faca fata, dezvaluind ca este “dependenta de dragoste” si ca ii este  “frica de posibilitatea de a ramane singura”.


Vedeta in varsta de 45 de ani recunoaste ca a petrecut multi ani incercand sa-si recastige respectul de sine, fiind obisnuita sa caute imediat dupa o despartire un alt partener care sa o faca sa treaca mai usor peste durere: “Atunci cand te confrunti cu o asemenea durere, trebuie sa te anesteziezi intr-un fel sau altul. Unii oameni petrec mult si au aventuri amoroase, dar mie nu imi sta in fire. Eu am gasit linistea sufleteasca in altcineva. Asta inseamna a fi dependent de dragoste”, a declarat Jennifer Lopez.


Iar istoricul ei amoros confirma sinceritatea confesiunii sale. Dupa relatii esuate cu P. Diddy, Ben Affleck si Marc Anthony, Jennifer s-a despartit recent de dansatorul Casper Smart, cu 18 ani mai tanar decat ea, dupa o relatie de doi ani si jumatate. Diferenta de varsta nu este o problema pentru vedeta din Bronx, aceasta inchizandu-le gura criticilor cu o atitudine foarte ferma: “Toate aceste vechi clisee trebuie sa fie sfaramate. Deja este destul. Suntem intr-o noua pozitie acum, noi suntem maturele dezirabile, putem avea legaturi cu barbati mai tineri si nu e un subiect tabu. Barbatii fac acest lucru de foarte multi ani si nu e o mare problema. Destul cu cliseele despre femei. Ne putem vedea cu barbati mai tineri… nu e o mare problema”.  Jennifer adauga in cadrul aceluiasi interviu ca planuieste sa lucreze in continuare cu ea insasi, pentru a-si putea infrange temerile in 2015.

Poate ca nu ne-am astepta ca una dintre cele mai sexy femei de pe planeta sa se confrunte cu probleme de stima de sine, insa copiii ii ofera refugiul ideal. J.Lo este mama unei perechi adorabile de gemeni, Max si Emme, in varsta de 6 ani. Diva planuieste sa petreaca perioada sarbatorilor in confortul asigurat de propriul camin, dedicandu-se proiectelor profesionale care o fac sa se simta increzatoare in fortele proprii: “Cred ca va fi un Craciun linistit pentru mine, il voi petrece alaturi de copii. Sunt incantata sa stau acasa”, a spus ea, desi nu are de gand sa se dedice complet relaxarii: “De fapt o sa lucrez de Anul Nou, asa ca voi avea repetitii in perioada sarbatorilor. Imi place acest lucru”, a mai adaugat J.Lo.

Articolul urmator
Povestea de dragoste dintre Valeria și Virgil Ogășanu. Au făcut nunta în propriul apartament, dar s-au iubit cu patos timp de aproape 50 de ani
Povestea de dragoste dintre Valeria și Virgil Ogășanu. Au făcut nunta în propriul apartament, dar s-au iubit cu patos timp de aproape 50 de ani
Esti dependenta de sex?
Incepe quiz
Esti dependenta de sex?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.